Inaktiv platsannons

Montageledare Bygg i Gävle

Om tjänsten

Vill du vara en del av vårt projektteam i Gävle och fortsätta utveckla vår verksamhet?

Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där du hela tiden har möjligheten att utvecklas i din roll som montageledare inom byggdisciplinen.

 

Du ansvarar för att leda och styra våra projektmontage inom bygg.

 

Om tjänsten

Som Montageledare Bygg hos oss blir du en del av avdelningen Anläggningsutveckling och Projekt. Avdelningen hanterar våra investeringsprojekt på Gävle Bruk.

Du jobbar nära vår Projektingenjör Bygg i våra olika projekt, där får du får möjlighet att i ett tidigt skede påverka montage/metodval vilket innebär att du kontinuerligt kan utvecklas i din roll och succesivt ta ett större ansvar. Rollen som montageledare är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Det är du som driver och samordnar projekten på plats tillsammans med våra entreprenörer för byggdisciplinen, i syfte att säkerhetsställa optimal framdrift och medverka till en säker arbetsmiljö. Projekten samordnas med våra övriga montageledare för mek, el och instrument.

 

Arbetsområdet omfattar projekt och löpande arbeten inom hela Gävle Bruk samt Bomhus Energi.

Du kommer organisatoriskt att rapportera till chefen för Projekt och Montage.

 

Arbetet kräver en förmåga att strukturerat och lösningsorienterat driva projekten framåt. Denna kunskap har du förvärvat genom flera års erfarenhet inom byggbranschen. Du är intresserad av den tekniska utvecklingen inom byggområdet och att arbeta tillsammans med andra människor. Tidigare arbete med bygg inom industrin är meriterande.

 

Som montageledare förväntas du ha erfarenhet av följande kunskaper och färdigheter:

 

För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att ta initiativ för att nå uppsatta mål. Som person är du kommunikativ och möter dina kollegor respektfullt och prestigelöst. Du är trygg att ta beslut och med en förmåga att driva flera parallella projekt samtidigt. Det är också viktigt att du agerar professionellt i kontakter med våra leverantörer och beställare. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system, men om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för Projekt och Montage, Hans Lindholm, tfn 070 795 19 22.

 

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 2022-03-27. 

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej