Inaktiv platsannons

Automationstekniker till Skärblacka bruk

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och få bidra till ett underhåll i världsklass! Tänk om du kunde få jobba med teknik som spänner från 50-tal till det absolut modernaste!

Det kan du nu när vi söker en Automationstekniker till vår centrala underhållssektion El&Automation. Här ingår du i automationsgruppen bestående av totalt fyra automationstekniker som tillsammans och självständigt arbetar med underhåll av brukets olika automatiserade delar både på kort men framför allt lång sikt.

Målsättningen för gruppen är att förvalta och skapa tydliga förebyggande ronder samt agera spetskompetens vid felsökningar, minimera oplanerade avbrott och självklart verka för en så säker anläggning som möjligt, både i fråga om utrustning och arbetssätt.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll inom arbetsområdet, samt att vara spetskompetensen inom automation på Skärblacka bruk. Stort fokus ligger på att planera och förbereda de arbeten som ska genomföras så att insatserna kan genomföras säkert, effektivt och att alla olika intressenter är informerade. Automationsgruppen har gemensamt ansvar för området. Det finns en dialog och flexibilitet för hur arbetet ska planeras och vem som utför vilka uppgifter.


Några exempel på områden gruppen gemensamt arbetar inom;

Arbetstiderna är 7-16 och beredskap ingår i tjänsten. 

Vi tror att du som söker har yrkeshögskola med inriktning automation alternativt gymnasieutbildning inom el/automation samt praktisk erfarenhet. Meriterande om du har erfarenheter av Siemens styrsystem eller har jobbat med processloggning. 

Som person är du driven, noggrann och bra på planering och uppföljning av ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både interna och externa parters. Du är duktig på problemlösning och kan behålla lugnet även i stressiga situationer.

För mer uppgifter om tjänsten kontakta Daniel Wittlåck, Gruppchef El & Automation på tfn 011-24 53 45.

Välkommen med din ansökan senast den 6 mars!

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej