Inaktiv platsannons

Vikariat Operativ inköpare med placering i Frövi

Om tjänsten

Var med och skapa branschens bästa inköpsfunktion!

Vi söker: Vikariat Operativ inköpare med placering i Frövi 

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att både på kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv försörjning av material och tjänster. Vår inköpsfunktion är uppdelad i fyra huvudområden där annonserad tjänst ingår i gruppen Inbound Supply.

Vi söker nu en driven inköpare med placering i Frövi. Vi erbjuder ett vikariat på 12 månader med ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö där du kommer att få en aktiv roll när det gäller att bidra till utvecklingen av vår operativa inköpsverksamhet. 

Du arbetar i en målstyrd organisation och rapporterar till chef för försörjningen (Operative & Tactical Purchasing). Huvudsakliga arbetsuppgifter är orderberedning, leveransplanering/bevakning, samt hantera olika typer av avvikelser kopplat till anskaffning. Därtill kan arbete med offertförfrågan, utvärdering, förhandling och upprättande av mindre avtal tillkomma. Funktionen är viktig för fabrikens kontinuerliga drift och kräver god kommunikation med beställare, leverantörer och övriga inköpare. Du kommer att utveckla ett brett kontaktnät och om du är rätt person kommer du över tid ha goda möjligheter att växa och få större ansvar och bredd i ditt arbete.

Du behöver ha eftergymnasial utbildning, högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller motsvarande likvärdig utbildning/erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av underhållsfrågor, inköpsprocesser och viss förhandlingsvana är meriterande liksom god dator vana samt erfarenhet av att jobba i Maximo underhåll/inköp system.

För att fungera väl i tjänsten bör du vara lyhörd, självständig, flexibel samt ha god förmåga att kommunicera både i skrift och tal. Då du arbetar i en supportfunktion har du en målinriktad och kundfokuserad personlighet samt tvekar inte att ta de kontakter som krävs för att slutföra uppgifter. Vidare kräver uppgiften ett strukturerat arbetssätt och god förmåga att se en övergripande helhet för uppdraget. Du kommer att trivas och utvecklas hos oss om du delar vår värdegrund: Tänka nytt, Samarbeta, Ta ansvar och Skapa värde.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Robert Häggström, Manager Operative & Tactical Purchasing, robert.haggstrom@billerudkorsnas.com, Tel: 0923-66315

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. natasha.anderberg@billerudkorsnas.com Tel: 072-205 71 66.

Välkommen med din ansökan senast 13 mars.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

Publicerad den

02-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej