Inaktiv platsannons

Junior Controller i Frövi

Om tjänsten

Vi söker nu till vårt Finance team inom Frövi en hungrig och proaktiv Junior Controller i början av sin karriär som kan bidra till den fortsatta utvecklingen inom Financefunktionen. I tjänsten som Junior Controller kommer du att bland annat agera Business Partner mot flera avdelningar, bidra till sammanställningen av det ekonomiska resultatet inför månads-/kvartals-/årsbokslut samt stötta kollegor med utredningar, projekt och effektiviseringar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

Vi söker dig som trivs med många kontaktytor och som arbetar bra både självständigt och i team.

Du rapporterar till Senior Manager Finance & Controlling för Frövi. Tjänsten är placerad på vårt bruk i Frövi.

Du är proaktiv, analytisk, noggrann och har förmågan och se både helhet och detalj. Du drar rätt slutsatser och samarbetar med dina kollegor för att nå dina mål. Du är aktivt intresserad av ditt jobb och har ett naturligt driv att vara delaktig i förändringsarbete. Du är även duktig på att kommunicera och skapa goda relationer genom hela organisationen.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Markendahl, Senior Manager Finance & Controlling, på 072-2113573 eller simon.markendahl@billerudkorsnas.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi på 072-205 71 66 eller natasha.anderberg@billerudkorsnas.com.

Sista dag för ansökan är 20 mars 2022.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej