Inaktiv platsannons

Administratör/Vaktmästare till Skärblacka bruk

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du kunde jobba med att upprätthålla viktiga servicefunktioner på vårt bruksområde i Skärblacka?

Du kommer att vara en del av ett litet team där vi sätter service i fokus. Ditt jobb är självständigt där du själv påverkar och tar ansvar för avdelningens höga servicenivå.

Som Administratör/Vaktmästare ingår många och varierande arbetsuppgifter så som exempelvis:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast efter överenskommelse. 

 

För att lyckas i denna roll krävs att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning med god kommunikationsförmåga. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har lätt för att planera och prioritera bland det som behöver göras.

Varför oss? 
Vi erbjuder ett varierande jobb där får röra dig över stora delar av vårt bruksområde och där du har daglig kontakt med många av våra trevliga medarbetare.

För mer information om tjänsten kontakta Susanne Söderberg, Gruppchef Bruksservice på mail: Susanne.Soderberg@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 20 mars. Urval sker löpande! 


BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej