Inaktiv platsannons

Serviceingenjör - inriktning el i Gävle

Om tjänsten

I denna roll blir ditt arbetsområde automationsutrustning inom hela Produktion Gävle. Som Serviceingenjör hos oss får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med underhållssupport och specialistfunktioner på avancerad automationsutrustning. Rollen innebär direktkontakt med driftledning, underhållschefer, automations- och serviceingenjörer, lokala underhållsavdelningar och projektingenjörer.

 

Vi erbjuder ett fritt arbete med ett stort ansvar under dagtid. Beredskap ingår i befattningen.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattas av att:

Nyfiken på att utvecklas? Vi söker dig med bred och flerårig erfarenhet inom automation, särskilt kunskap inom PLC-system, styrsystem, drivsystem, omriktare, strömriktare, reläskydd, Siemens, ABB, Valmet är meriterande. Som person är du intresserad av att följa den tekniska utvecklingen för att leda förbättringsarbetet inom ditt område.

För att lyckas i rollen är du som person handlingskraftig där du trivs i en roll du får leda och planera ditt arbete för att både driva och avgränsa dina arbetsuppgifter. Rollen innebär flera kontaktytor inom Gävle bruk vilket förutsätter en god samarbetsförmåga för nå resultat. Du förväntas vara lyhörd och agera lösningsfokuserat framåt.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för Automation och Processnära system Magnus Hegestad 026- 151179

Vill du bli vår nästa specialist inom automation? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej