Inaktiv platsannons

Sågverksoperatör till Setra Kastet i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår åtta produktionsenheter runt om i Sverige, varav sju sågverk och en förädlingsenhet.
I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Setra Kastet har idag 60 anställda och produkterna levereras främst till Japan, Kina, Sverige och Nordafrika.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven och engagerad maskinoperatör till Setra Kastet som vill stärka upp deras produktion. Är det dig vi söker?

Som maskinoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Arbetet utför du ensam där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig med introduktion och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete.

Arbetet är förlagt till 2-skift och du börjar med en visstidsanställning om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Startdatum är enligt överenskommelse men sker i närtid.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som vill hjälpa till där det behövs. Du är säkerhets- och kvalitetsmedveten, samt trivs med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Kastet. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via så snart som möjligt, dock senast . Om du har några funderingar får du gärna kontakta Madeleine Scherling på , eller Axel Sundström , Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola