Inaktiv platsannons

Montörer till LK Prefab i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
På LK Prefab framställs prefabricerade och skräddarsydda VVS-lösningar för proffsmarknaden. Våra lösningar gör VVS-installationen enklare, sparar tid samt ger projekten en bättre totalekonomi.
Vi hjälper nu LK Prefab att hitta fler medarbetare till deras enhet i Gävle.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att montera samman VVS-detaljer till större enheter eller hela system. Främst jobbar man i material som PE-X, AluPex, PP-R och PEH. Exempel på det som monteras är fördelarskåp, trapphus- och lägenhetsfördelare till badrumsmoduler, avloppsgrodor och färdiga stammar. Montör är ett arbete som kräver hög noggrannhet då varje produkt är unik.
Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det självständigt. Arbetet är på dagtid och om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till längre anställning.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en produktion eller med montering eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som montör. Har du gått en praktisk linje på gymnasiet kan detta vara plus i kanten.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos LK Prefab. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är du den vi söker?

Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden dock senast den 24 Mars. För vidare frågor kontakta gärna Axel Sundström på eller Maja Holm på eller

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola