Inaktiv platsannons

Underhållskoordinator Mek Gävle bruk

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

 Vi söker nu dig som vill och kan arbeta som Underhållskoordinator mek.

 

 Om tjänsten

Vi söker en underhållskoordinator som kommer att arbeta inom Massabruket på Gävle Bruk inom mekanik. Här får du möjligheten att leda en grupp med hög kompetens inom allt från förebyggande till avhjälpande underhållsinsatser. Som Underhållskoordinator kommer du att i nära samarbete med mekaniker, FU-inspektörer/smörjare och underhållstekniker jobba med Massabrukets och BEAB:s maskinutrustning, och då framför allt BEAB.

 

Som Underhållskoordinator kommer du bland annat att

 

Sektionen Underhåll Massabruk är en del av Underhållsavdelningen på Gävle Bruk och arbete utförs främst på massabruket. Befattningen innebär inget direkt personalansvar men vi förväntar oss att du arbetsleder gruppen tillsammans med dina koordinatorkollegor och tar ansvars för beredning, koordinering och viss del praktiskt utförande. Denna tjänst riktar sig till stor del mot vår interna kund Bomhus Energi, där du ansvarar för beredning, schemaläggningen och samordningen av underhållsinsatserna.

Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

Vi söker dig som är erfaren mekaniker och har jobbat inom arbetsområdet några år. Kanske är du idag en duktig yrkesutövare inom mekanik och vill ta nästa steg i din utveckling? Erfarenhet från arbetsledning är meriterande liksom kännedom om underhållssystemet Maximo.

 

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en problemlösare med en vilja att utvecklas, lära nytt och dela din kunskap med kollegor. Du är med fördel ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Gävle Bruk. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team med som tillsammans gör skillnad och ett värdefullt underhållsarbete för Gävle bruk.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Lars- Erik Öbrink via telefon 070-795 66 64 alternativt via mail lars-erik.obrink@billerudkorsnas.com

 

OBS! I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då löpande urval och kandidatkontakt kan förekomma i denna process, dock senast 2022-04-10.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej