Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare till Hemköp Sollentuna Rotehallen

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.
Hemköp Rotehallen är en butik med en stark teamkänsla och högt engagemang. Hit söker vi nu en butiksmedarbetare som vill vara del av en framgångsrik verksamhet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik söker vi nu butiksmedarbetare som främst kommer att arbeta i kassalinjen och med postombud, men även på andra avdelningar i butiken vid behov. Du ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

Den här rollen ger dig ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt men senast 31 maj. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du ska ha erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln samt kassavana, meriterande om du tidigare arbetat med postombud.

Vi ser även att du är lösningsorienterad samt har en positiv inställning. Du skall även ha en god förmåga att kunna prioritera. Du känner dig trygg i att ta ansvar och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollentuna | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb