Inaktiv platsannons

Få en raketstart på karriären i Axfood Tech Development Program! i Stockholm

Om tjänsten

Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood stor skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser.

Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. Välkommen till Axfoodfamiljen!

Är detta du?

Tar du examen inom IT till våren och vill starta din karriär som utvecklare? Är du nyfiken, har stora ambitioner och framåtanda inom ditt område och vill du vara med på Axfoods resa till toppen? Då kanske du är rätt person för Axfood Tech Development Program 2022! Ta chansen och sök till programmet där du påbörjar din karriär med arbete kombinerat med utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter.

 

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Axfood IT samarbetar i detta program med Nexer och ber dig därför att skicka in din ansökan via denna länk: 

Om Axfood & Axfood IT

Axfood grundades år 2000 och har visionen att vara ledande inom prisvärd, bra och hållbar mat. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. I Axfood ingår butikskedjorna Willys, Hemköp, Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross, och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem.

 

Axfoods syfte är att skapa mer livskvalitet för alla och bidra till att människors liv blir bättre. Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör Axfoods olika bolag stor skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang är viktiga ingredienser.

 

Det här är Axfood IT

Axfood har en av matbranschens största IT-avdelningar med drygt 300 medarbetare. Axfood IT ligger i framkant vad gäller digital utveckling och ny teknik inom områden som det digitala kundmötet, e-handel och arbetssätt.

 

Dagligvarubranschen befinner sig i ett skifte med digitalisering och automation högt på agendan. Genom att arbeta både snabbare och mer strategiskt med data kan Axfood möta en ökad konkurrens och nya krav från kunder. Axfood IT ökar effektiviteten i organisationen genom ett mer datadrivet arbetssätt och fortsätter utveckla framtidens logistiklösningar.

Om Axfood Tech Development Program

Programmet sträcker sig under ett år, med start i augusti 2022, och innebär att du kombinerar arbete och utbildningen under programmet. Det finns tre olika roller att välja mellan och söka till.

 

Om de tre olika rollerna och områden som ingår i programmet

Rollerna ingår i team under utvecklingsenheten där vi jobbar nära olika kompetensområden. Vi har ett tekniskt ansvar för flera centrala SAP-system som affärsprocesserna vilar på. Tillsammans bygger vi långsiktiga, hållbara lösningar där vi både nyutvecklar och vidareutvecklar. Det är högt tempo, organisationen är platt och det finns stor möjlighet att påverka sin egen personliga utveckling.

 

Rollen som Frontendutvecklare, kan längre fram kan gå mot fullstack. I rollen jobbar du i affärssystemet SAP S/4HANA och i ett modernt JavaScript-baserat webgränssnitt. Du som söker till detta område bör ha ett intresse att vilja följa flödet från frontend genom Odata-tjänster ned till backend.

 

Som Backendutvecklare jobbar du i affärssystemet SAP S/4HANA med objektorienterad programmering. Du som söker till detta område bör ha stor vilja att lära dig nya saker och fördjupa dig i SAP:s värld. Du behöver också ha insikt i komplexiteten som affärssystem medför.

 

I rollen som integrationsutvecklare jobbar du i SAP:s integrationsplattform i molnet samt Java och XML. Du får utveckla skript efter olika designmönster, konfigurationer och mapping. Du som söker till detta område får en roll som pendlar mellan kod och överblick på vad integrationen ska utföra. Det krävs ett tätt samarbete och god kommunikation med teamen runt omkring.

 

Utbildning som ingår i programmet

Det är inget krav på att ha erfarenhet inom SAP, men av stor vikt att du är intresserad av affärssystem. I programmet ingår en skräddarsydd utbildning inom SAP, nästa generations affärssystem, som ger dig en fantastisk grund för din karriär med oändliga utvecklingsmöjligheter.

 

Läs gärna mer om SAP:  och .

Därför kommer du gilla Axfood

De har branschens tuffaste mål för mångfald. Medarbetarnas breda kunskaper kring olika språk, högtider och mat hjälper de att spetsa deras kunderbjudande. De har kommit långt men de vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla deras tjänster.

 

Hos Axfood finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Medarbetarnas olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill Axfood skapa ett öppet klimat där alla medarbetare har möjlighet att utvecklas. Axfood växer och utvecklas tillsammans vilket gör det möjligt att leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Om Nexer Tech Talent

Sigma Young Talent har blivit Nexer Tech Talent! Vi är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Vi startade vår verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 250 konsulter. Vi är en del av Nexer Group, ett entreprenörsdrivet bolag med över 2000 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

 

Hur är Nexer som arbetsgivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på. Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.


Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb