Inaktiv platsannons

Industrielektriker till Gävle bruk

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill och kan arbeta som Industrielektriker/Automationstekniker el.  Tjänsten är en kollektiv befattning på dagtid där du arbetar med både el- och instrumentdelen inom automation. Du blir en del av en arbetsgrupp som består av dessa två kompetenser som har synergier med varandra i vardagen. Koordinatorerna för gruppen bereder och schemalägger arbetsuppgifterna samt stöttar driftorganisationen. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll. Denna roll inom Underhållsorganisationen är på dagtid och beredskap kommer med tiden att ingå. Vi erbjuder dig vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper.

 

Arbetsuppgifterna omfattar felsökning, reparation, och förebyggande underhåll på våra automationsutrustningar. Du kommer även att utföra haverianalyser och ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder. Vi ser även att du medverkar i projekt, utprovning och idrifttagning av ny utrustning. Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll, där du kommer bidra till vårt arbete med systematiskt förbättringsarbete. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.

 

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du ingår i ett team av som tillsammans gör skillnad. Tjänsten är dagtid och en kollektiv befattning.

 

Vi söker dig som har intresset av tekniska lösningar med en vilja att utvecklas inom organisationen, som kan bidra och driva vårt underhållsarbete framåt. Du har utbildning inom det tekniska området eller har på annat sätt förvärvat dig motsvarande kunskaper inom el. Meriterande är flerårig yrkeserfarenhet inom arbetsområdet

 

Då vi har stort fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du bidra till vårt gemensamma arbete för en säker arbetsmiljö. Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kontaktytor i en ansvarsfull roll där teamet ombesörjer underhåll på automationsutrustningen på främst massabruket Gävle Bruk.

 

Vi tar emot ansökningar via vårt system och inte via mail, men om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Sjöstedt, Gruppchef (Automation Massabruk) på 026-151068 eller joakim.sjostedt@billerudkorsnas.com

 

OBS! I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande för denna tjänst.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-17. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kan ske löpande.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej