Inaktiv platsannons

Vikariat som Produktionsledare inom avverkning i Gävle

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Gävle.

Billerudkorsnäs Wood Supply ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi bland annat köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs marker.

Billerudkorsnäs värdesätter mångfald. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om tjänsten:

Som Produktionsledare erbjuds du möjligheten att arbeta med att planera, styra och utveckla avverkningsverksamheten. Tjänsten innebär mycket kontakt med våra entreprenörer för att säkerställa verksamhetens leveranser och planering. Du kommer även att vara ansvarig för drivningsrelaterade vägfrågor och vara delaktig i förhandlingar med entreprenörer.

Du kommer att vara en del i vårt produktionsgäng som sköter flödet från stubbe till vägkant. Lokalt kommer du samarbeta med personalen på köpdistrikt Uppland/Gästrikland.

Vi ser att du som söker har relevant utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Erfarenhet från produktionsledning är meriterande.

Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav, möjlighet till tjänstebil kan diskuteras vid anställning.

Vi söker dig med intresset för skogen och avverkningsprocessen. Som person drivs du av att jobba mot mål och strukturerat tar dig an arbetsuppgifterna. Vi letar efter dig som besitter förmågan att lösningsfokuserat driva uppkomna problem framåt. I ett nära samarbete med både kollegor och entreprenörer, ser vi gärna att du är flexibel i din vardag genom att agera lyhört och tydligt efter våra olika behov.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Ola Hallberg: Tel. 070-3036922, ola.hallberg@billerudkorsnas.com

Vikariatet är 9 månader med start så snart som möjligt. 

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej