Inaktiv platsannons

Nattchef - Västmanlands län i Västerås Västerås

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som nattchef kommer du att ansvara för distributionen av morgontidningar och andra produkter i Västmanlands län. I arbetet ingår att leda, planera och följa upp verksamheten inom området. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp och rapporterar till Platschefen.

I ditt ansvar ingår att utveckla kvalitet och produktivitet inom regionen genom att föreslå och löpande genomföra förbättringar av verksamheten. Som nattchef arbetar du mot och följer upp regionens mål. Du arbetar tätt tillsammans med regionens gruppledare, tillsammans i ett starkt team.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Daglig ledning och uppföljning av distributionsorganisationen

  • Uppföljning och rapportering av kvalitet och produktivitet

  • Rapportering av verksamhet och verksamhetsförbättringar

  • Uppföljning av ekonomi

Vem är du?
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, erfarenhet från arbetsledning inom transport-, industri eller servicesektorn är meriterande. Vi förutsätter att du har haft personalansvar och att du är social samt har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor. Som ledare är du handlingskraftig, lösningsorienterad och van att ta beslut samt starta aktiviteter.

Du har dokumenterade ledaregenskaper och ett tydligt ledarskap. Du arbetar på ett affärsmässigt och organiserat sätt samt känner en stor stolthet i att ha god kännedom om vad som händer inom olika delar i organisationen. Du bör ha en god IT-vana.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring enligt schema. Företaget tillämpar provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Tome Filipovski
IT säkerhetsansvarig, Bonnier News IT
"Det känns oerhört viktigt men också otroligt spännande att varje dag få hjälpa till med att upprätthålla vår säkerhet kring teknik och då även skydda våra värderingar och i slutändan vår demokrati."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås Västerås
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej