Inaktiv platsannons

Nyhetsreporter till Dala-Demokraten i Falun Falun

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Dala-Demokraten och dalademokraten.se är en nyhetsförmedlare för hela Dalarna. Vi kommer ut sex dagar i veckan på papper och alla dagar i som E-tidning. Vår sajt dalademokraten.se förmedlar nyheter dygnet runt året runt. Vi söker nu en nyhetsreporter till redaktion i Falun.

Om rollen

Vi söker dig som är en driven och engagerad nyhetsreporter som kan leverera snabba korta nyheter men även längre fördjupande och intressanta berättelser. Du ska ha ett stort samhällsintresse och vara nyfiken på det som sker lokalt och det som berör och påverkar människors vardag i Dalarna. Du jobbar ofta självständigt men också i samarbete med andra reportrar på redaktionen. Dala-Demokraten prioriterar publicering på sajten, dalademokraten.se och sociala medier så du som söker ska också kunna hantera det.

Kvalifikationer

  • Journalistisk utbildning eller likvärdig erfarenhet.

  • Uttrycka dig väl i text och tal.

  • Kunna fotografera.

  • Körkort för bil, B-körkort, är ett krav.

Meriterande

Det är meriterande om du kan filma och göra TV-inslag och hantera livesändningar vid större nyhetshändelser.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och referenser med kontaktuppgifter. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 15 april.

Intervjuerna görs löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten: Peter Carlsson, 023-475 62, redaktionschef och ansvarig utgivare, Dala-Demokraten och dalademokraten.se

Facklig kontakt för SJF: Eric Salomonsson, 023-475 11.

Välkommen med din ansökan.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Tome Filipovski
IT säkerhetsansvarig, Bonnier News IT
"Det känns oerhört viktigt men också otroligt spännande att varje dag få hjälpa till med att upprätthålla vår säkerhet kring teknik och då även skydda våra värderingar och i slutändan vår demokrati."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun Falun
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej