Inaktiv platsannons

Bonnier News söker tre nya Privacy Officers i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Förtroendet från våra läsare och användare ligger i centrum av framgången för Bonnier News publicistiska verksamhet. I det viktiga arbetet med att förvalta detta förtroende ingår ett ansvarsfullt förhållningssätt till deras personuppgifter. Samtidigt utvecklas vår bransch i hög takt, och verksamhetens behov av att arbeta datadrivet och effektivt drivs på av våra användares förväntningar att moderna digitala tjänster är smarta, relevanta och kan ha inslag av personalisering. Som arbetsgivare har vi också ett stort ansvar i att säkerställa skyddet av våra anställdas uppgifter.

Vi ser därför att vår förmåga att hantera dessa frågor effektivt är en framgångsfaktor och bygger därför upp ett nytt Privacy-team och söker tre nya Privacy Officers att vara med på resan från start.

Om rollen

I Bonnier News Privacy-team ansvarar vi för alla frågor som berör dataskydd inom Bonnier News. Vi har en nyckelroll i att säkerställa att Bonnier News kan producera och distribuera marknadsledande journalistik där användande av personuppgifter sker hållbart och ansvarsfullt.

Vårt mål är att Privacy-teamet ska vara en självklar del av att driva hållbar utveckling som rör affär och personuppgifter. Du ansvarar för dina områden självständigt, oftast i rollen som rådgivare, projektledare eller beställare, och har nära kontakter med olika roller och funktioner i verksamheten.

I rollen kan du förvänta dig att få

 • Jobba projektledande i en bred roll med stark koppling till juridik, våra tekniska lösningar och våra olika affärer.

 • Bidra till att kvalitetssäkra nya projekt, t.ex. genom en Data Protection Impact Assessment.

 • Vara en nyckelspelare i att översätta verksamhetens behov till dataskyddsrelaterade initiativ och lösningar.

 • Aktivt bidra till att Privacy by Design genomsyrar våra gemensamma tekniska lösningar.

Vem är du?
Du har ett stort intresse för dataskyddsfrågor, affärer och effektivisering av processerna kring dataskydd. Förändring, utveckling och kultur är viktigt för oss, och du förväntas ta initiativ, våga utmana samt ha ett rådgivande förhållningssätt. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör automatisering och effektivitet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig.

Kvalifikationer:

 • Mer än 2 års erfarenhet av att arbeta med dataskyddsfrågor

 • Mer än 2 års erfarenhet av att leda och driva förändringsarbete och projekt i någon form.

Meriterande:

 • Teknisk kunskap och erfarenhet från systemdesign. Systemintegrationer och utformning av arbetsprocesser.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

I teamet finns juridisk kompetens, systemutvecklare och andra Privacy Officers. Vi samverkar tätt med bl.a. DPO, Legal-teamet och Bonnier News Tech-avdelning. Du rapporterar till Head of Data & Privacy. Tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digital transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej