Inaktiv platsannons

Projektledare Di Gruppen - Möten & Koncept i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Just nu söker Bonnier News en innehållsdriven projektledare inom affärsområdet Möten & Koncept för Di Gruppen. Möten & Koncept arrangerar konferenser och möten för resp varumärke inom Di-gruppen som exempelvis Di Bank, Di Controller, Di Risk & Return, Di Energi, m fl. Är du en prestigelös och kundfokuserad person som vill arbeta med projektplanering, projektledning och innehållsskapande? Då är den här tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba som Projektledare

Det dagliga arbetet består främst av att skapa ett kommersiellt gångbart innehåll, inom ramen för varumärket Di, samt att driva och projektleda konferensen framåt. Arbetet är både självständigt och i nära samarbete med andra och i arbetsbeskrivningen ingår det bla research hos målgruppen, analys av det materialet, bokande av talare, skrivande av säljtexter samt möten med potentiella partners. Du har även ett budgetansvar för konferensen.

I jobbet ingår till exempel att

 • Sätta projektplan tillsammans med projektgruppen samt vara intäktsansvarig.

 • Göra research, analys och omvärldsbevakning för att ta fram relevanta, nischade

 • konferensprogram.

 • Ansvara för att ta fram innehåll i programmet, boka talare, skriva säljtexter.

 • Driva och koordinera teamets arbete med innehållet och säkerställa att alla har goda förutsättningar att göra sitt arbete.

 • Delta på säljmöten med potentiella partners och våra partnersäljare.

 • Skapa relationer och bygga nätverk med relevanta beslutsfattare.

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som projektledare söker vi framförallt dig som är en prestigelös och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ha diversifierade arbetsuppgifter. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt behöver du ha erfarenhet av projektledning, ha jobbat med kommersiella uppdrag och ha lätt för att sätta in dig i olika typer av ämnesområden snabbt.

Kvalifikationer

 • Några års erfarenhet av liknande roller där du arbetat med att skapa innehåll till och leda konferenser, events eller liknande projekt.

 • Intresse och förståelse för svenskt näringsliv.

Praktiskt

Tjänsten är ett tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av 60 personer, och tillsammans sitter vi i Bonnier News lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm. Du rapporterar till avdelningschefen. Du rapporterar till Maria Tunebro, Affärsägare, Di-gruppen.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digital transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler..

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

20-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej