Inaktiv platsannons

VLT söker journalister i Västerås Västerås

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av en redaktion som gör skillnad - skicka in din ansökan redan idag.

VLT och nyhetssajten bevakar nyheter i Västerås, Hallstahammar och Surahammar. Vi avslöjar, granskar, fördjupar och förklarar, men vi berättar också om det vardagliga, det som ligger läsarna nära. Med vår lokaljournalistik gör vi skillnad - varje dag. Låter det spännande?

Nu söker vi journalister för sommarens vikariat. Vi söker dig som brinner för lokal journalistik och som vill ha en rolig, spännande och händelserik sommar tillsammans med engagerade, nyfikna och skickliga kollegor.

Vi söker nyhetsreportrar, webbredaktörer, sportreportrar, kultur- och nöjesredaktör samt familjeredaktör för längre och kortare vikariat under perioden juni-september. Tillträde för de flesta tjänster är i början eller mitten av juni.

Kvalifikationer: Du har en journalistutbildning, eller en påbörjad sådan, och erfarenhet av arbete på en nyhetsredaktion. Du ska kunna skriva och fotografera. Vana vid livesändningar och rörlig bild är ett plus. Vi har ett digitalt fokus och jobbar medvetet med engagerande innehåll för våra nuvarande läsare och för att locka nya.

Vi söker dig som är samhällsintresserad, allmänbildad och nyfiken, och har ett gott publicistiskt omdöme.

Ansökan ska innehålla: Cv, personligt brev, minst två referenser med kontaktuppgifter. Ange vilken/vilka tjänster du söker och vilka veckor i sommar du kan jobba.

Körkort är ett krav för de flesta tjänster utom webbredaktörer.

Vänta inte med att söka. Rekryteringen sker löpande i samarbete med Bonnier News bemanningsbolag Marieberg Media.

Kontaktperson:

Ylva Larsson, Marieberg Media,

Fackliga frågor:

Marieberg Medias journalistklubb:

Anders Edström, SJF:


Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås Västerås
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej