Inaktiv platsannons

Talent Acquisition Partner till Bonnier News i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

En dag med Talent-teamet på Bonnier News – din nya arbetsplats

Jag kliver av cykeln, en regnig dag brukar jag ta bussen. Oavsett har jag just fått uppleva en otrolig soluppgång över Västerbron och är nu framme vid kontoret. Jag kliver in genom porten och vinkar ledigt till kollegorna i receptionen, går uppför trapporna och in genom dörren. Jag går direkt till kaffemaskinen och plockar med mig nytryckta DN- och Di-tidningar (Expressen sparar jag till eftermiddagen).

Nu är dagen igång. Jag startar med en kaffe med teamet och går igenom dagen. Min team lead Vilhelm berättar om hur han i dag inte blivit omcyklad av en enda person på väg till jobbet. Tillsammans med tech-rekryterarna Andreas och Agnes går vi sedan igenom de aktiva rekryteringsuppdragen. Det behövs lite extra search-hjälp på Devsecops-rollen. Det blir jag som får göra det i dag, Andreas har fullt upp med mångfaldsarbetet och Agnes behöver fixa lite med vårt talangprogram. Dessutom har hon precis signat en fullstack-utvecklare till Datateamet så det blir att fira med bulle på lunchen.

Strax är det dags för en rekryteringssynk med affärsområdet Local. Det är perfekt då jag har lite frågor från en kandidat som jag ska träffa på intervju i eftermiddag. “Fungerar det att jag jobbar från Malmö”, hade hon frågat. Under mötet frågar jag Kristin som är Team Manager på Local och hon bekräftar att det fungerar att arbeta såväl i Sundsvall som Malmö och Stockholm, då vi har tech-hubbar på alla dessa orter. “Perfekt, det kommer hon gilla”, svarar jag och känner mig redo för eftermiddagens intervju.

Innan lunch hinner jag searcha lite och det har inkommit svar från tre personer. Jag hinner ringa och stämma av med två av dem. Den ena blir imponerad av att Bonnier News består av drygt 140 varumärken och når över sex miljoner svenskar varje dag. Hon kommer nog passa perfekt i ett centralt team, tänker jag för mig själv. Den andra har läst DN sedan barnsben så det är inget snack om vad som lockar honom mest!

Efter lunch håller jag i en intervju. Jag har med mig en Team manager som är relativt ny i rollen. Vi har förberett intervjufrågorna tillsammans och det flyter på riktigt bra. Efter intervjun behöver jag skynda mig in i mötet med min chef Anna. Vi ska prata mer om hur Bonnier News utifrån ett rekryteringsperspektiv kan jobba med Employer Branding. Tillsammans förbereder vi en workshop som vi ska hålla med de olika avdelningarna.

Strax innan jag går hem stöter jag på Lina, vår CTO. Vi pratar lite klättring och jag konstaterar att det känns skönt att nu ha koll på rekryteringsprioriteringen. Det känns också kul att jag fick komma med input under mötet förra veckan kring hur Bonnier News ska lyckas fortsätta växa!

Ja, ungefär så kan min dag se ut, fast ÄNNU roligare. Vill du att också din ska göra det? Sök nu och bli min nya kollega!

/Johan Arvas, Talent Acquisition Partner

Kvalifikationer

I vårt rekryteringsteam är det viktigt att du är flexibel och har förmågan att självständigt koordinera ditt arbete. Du är prestigelös, serviceinriktad och tycker att rekrytering är både roligt och spännande. I din natur är du effektiv, målinriktad och drar dig inte för att kommunicera med samtliga delar av organisationen.

För att matcha rollen har du:

 • Minst ett (1) års heltidsarbete inom rekrytering.

 • Erfarenhet av headhunting och search inom tech.

 • Erfarenhet av att ha drivit rekryteringar från start till mål.

 • Erfarenhet av inhouse Talent Acquisition.

 • Relevant utbildning för rollen, till exempel inom HR eller liknande.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt efter överenskommelse.

På Bonnier News är vi cirka 8 000 medarbetare, varav 350 arbetar med tech. Inom HR-organisationen är vi i dag cirka 30 kollegor bestående av bland annat HR-Partners, HR Business Partners och Talent Acquisition. Du rapporterar till Anna Lotsander, Head of Talent & Development, och arbetsleds av Team Lead, Vilhelm Berggren. Vi är en liten grupp med ett nära samarbete som hjälper varandra i stort och smått. Vi har stor tillit inom gruppen och ett stort engagemang.

Vi sitter på huvudkontoret beläget i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej