Inaktiv platsannons

IT Specialist inom Säkerhet - Klient i Stockholm +1 till Stockholm +1 till

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Bonnier News är Skandinaviens största aktör inom nyhetsmedia med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle samt stora delar av Sveriges Lokalmedia. Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många, totalt når vår journalistik över 6 miljoner läsare varje dag!

Vi är mitt i en digital transformation där vi arbetar med att göra vår journalistik ännu mer tillgänglig för ännu fler personer genom digitala kanaler, digitala affärsmodeller och smart användande av data. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Vi söker dig som vill vara med och påverka och göra skillnad!

Om rollen

Som IT Specialist inom IT Säkerhet ingår du i vårt BackOffice team för våra interna system på en grupp om 7 personer. Inom gruppen finns ytterligare en tekniker med inriktning på IT Säkerhet.

Dina arbetsuppgifter

  • Du konfigurerar inom ditt ansvar för IT Säkerhet de system och miljöer vi använder.

  • Ansvarar för att supportrutiner och information sprids inom ditt specialist ansvar.

  • Du arbetar nära våra specialistteam inom Klientmanagering och stöttar i projekt inom IT och våra övriga Tech avdelningar.

  • Du agerar projektledare i frågor kopplade till säkerhet inom klient.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst 5 års erfarenhet inom respektive specialistområde med ett fokus på informationssäkerhet.

  • SentinelOne eller liknande EDR system

  • Klientmiljöer för både Mac, Windows och Chromebook

Meriterande erfarenhet

  • Cloud ( AWS, GCP, Private Cloud)

  • Nätverksteknik (Switchning, Brandväggar, Routing Wifi mm)

  • DNS

  • Skriftlig och muntlig kommunikation på både svenska och engelska

  • Informationssäkerhets certifieringar som CISSP, CISM

  • Serverhantering (Windows, Linux, VM-ware)

Viktigt med övergripande förståelse och kunskap för IT Operations och hur våra IT användare påverkas av vår teknik.

Personliga egenskaper för att lyckas i rollen

Du löser problem pragmatiskt och är analytisk och metodisk. Du kan hantera en snabbt föränderlig organisation och bryta ner det till aktiviteter/arbetsuppgifter inom ditt område och anammar lätt ny teknik. Rollen kräver också att du är kommunikativ i tal och skrift på Svenska och Engelska. Du behöver kunna ta lite plats och ha lite skinn på näsan men vara vänlig i samtliga relationer för att stötta ITs vision och mål.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 2 möjliga placeringsorter Stockholm eller Malmö. Stor vikt kommer att ligga på personliga egenskaper och drivkraft ihop med teknisk kunnande. Just nu har vi två olika roller som IT Specialister inom IT Säkerhet som vakanser vilket innebär att kombinationen av dessa två kommer vara viktiga och ha stor betydelse för slutkandidaterna.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digitala transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen Lifestyle utveckling
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen Lifestyle utveckling
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen Lifestyle utveckling
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen Lifestyle utveckling
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +1 till Stockholm +1 till
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej