Inaktiv platsannons

Molnexpert - DevOps Specialist i Stockholm +2 till Stockholm +2 till

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du jobba i ett självstyrande team med moderna tekniker och nära samarbete med andra utvecklingsteam? Brinner du för att vara med och utveckla produkter som gör skillnad för demokratin, samhället och det fria ordet? Då kommer du att trivas på Bonnier News – Sveriges största mediehus där vi nu tar nästa steg i att skapa morgondagens journalistik.

Vi är i en spännande fas där vi lägger grunden för den framtida driften av de tekniska plattformarna till Bonnier News många kända varumärken. Tyngdpunkten ligger i att bygga upp infrastruktur i Googles molnplattform. Kopplat till detta så söker vi en DevOps-expert som vill vara med och bygga en av Mediesveriges mest moderna och progressiva utvecklingsorganisationer.

Om teamet:

Du kommer vara en del av ett engagerat team som stöttar de olika utvecklingsteamen inom Bonnier News Tech gällande användning av molntjänster, CDN och annan infrastruktur. I rollen kommer du jobba nära våra DevOps-specialister och utvecklare samt övriga team-medlemmar som är placerade i Stockholm och Mellerud. Du kan räkna med visst distansarbete, men du bör kunna vara på plats 2-3 dagar per vecka.

Vi jobbar mycket med, och värdesätter, samarbete. Både inom teamet och i olika samarbeten med varumärkenas utvecklingsteam. Detta tar sig ofta uttryck i par-/mobbprogrammering, inte sällan över teamgränserna. På så sätt är vi både stöd till utvecklingsteamen och har inflytande på teknikval, strukturer och best practices.

Några av de vanligaste teknikerna hos oss i dagsläget:

 • Docker.

 • Kubernetes, speciellt Openshift.

 • Tjänster inom GCP, men även AWS.

 • Elasticsearch, MongoDB, Redis, PostgreSQL.

 • NodeJS och Golang.

Din erfarenhet:

Vi söker dig som har jobbat med några av de ovan nämnda tekniker, gärna med fokus på infrastruktur och DevOps. Du är prestigelös och gillar att samarbeta med andra i autonoma team. Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digital transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Övrig information

Bonnier News Tech har tre hubbar; Stockholm, Sundsvall och Malmö. I den här rollen har du möjlighet att jobba på den plats, av dessa tre som passar dig bäst. Rollen rapporterar till Fabian Seitz, chef digitala utvecklingsplattformar.

Urvalet till den här tjänsten sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt genom att trycka på ansök-knappen nedan. Med anledning av GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via email.

Vi ser fram emot din ansökan, hoppas vi hörs!

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +2 till Stockholm +2 till
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej