Inaktiv platsannons

Erfaren utvecklare till Bonnier News läsaraffär i Stockholm +2 till Stockholm +2 till

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du optimera gemensamma köpflöden för alla Bonnier News varumärken där användarresan står i fokus? Samtidigt som du utvecklar smarta och skalbara tekniska lösningar som du sedan itererar och förvaltar? Då är det exakt dig vi behöver till Bonnier News team som ansvarar för betalväggar, kampanjer och köpflöden.

Om rollen
Teamet ansvarar för att utveckla gemensamma betalväggsflöden, behovsstyrda marknadsföringsytor och lösningar för kampanjer på sajter (bland annat , och ) och appar som hela Bonnier News kan använda. Ett stort fokusområde till en början är att kartlägga dagens lösningar, se till att kunden alltid är i fokus och erbjuda smidiga betalflöden som gör det enkelt för våra användare att köpa en prenumeration.

Vi har ett agilt arbetssätt där vi bygger, mäter och lär oss vad som funkar och inte funkar. Det kommer finnas tydliga uppsatta mål, några exempel på KPI:er kan vara: konverteringar (intag respektive leads) genom Bonnier News gemensamma system, enkelhet för andra team att använda de nya systemen och smidighet i köp.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Definiera, utveckla och förvalta framtidens gemensamma lösningar inom betalväggsflöden, behovsstyrda marknadsföringsytor och kampanjer på sajter och appar .

  • Vidareutveckla våra betalflöden som gör det enkelt för våra användare att köpa en prenumeration.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som utvecklare i teamet tror vi att du är kreativ, uppfinningsrik och har ett öga för detaljer. Vi tror att du är erfaren som utvecklare och då vi bygger det mesta i Javascript, ser vi det som en fördel med viss erfarenhet av utveckling inom det. Det är även fördelaktigt med erfarenhet av node js, funktionell programmering och TDD(BDD). Vi ser gärna att du har stort fokus på prestanda, har kommersiell erfarenhet och föredrar att “keep-it-simple” när du utvecklar.

Övrig information
Tjänsten är del av ett distribuerat team, och placeringsort skulle kunna vara Stockholm, Sundsvall eller Malmö. Då vi är utspridda över landet så är en del av vardagen att arbeta i en hybrid.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digitala transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Vi behöver totalt fem utvecklare till detta team, ta chansen och var med i startgroparna och bli en av dem!

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +2 till Stockholm +2 till
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej