Inaktiv platsannons

Vill du vara med och utveckla ett nytt segmenteringsverktyg? i Stockholm +2 till Stockholm +2 till

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och skapa ett datadrivet verktyg i framkant, där du som utvecklare inte bara får vara med och forma produkten, utan också göra valen av teknik och arkitektur?
Nu startar vi nämligen upp ett nytt team som ska säkerställa att vi har lösningar som gör det möjligt för oss att förstå våra 6 miljoner läsare och deras resa med oss! Vill du vara med?

Om teamet

Vi tror på livslånga relationer till våra läsare. Genom att lära oss om våra kunder och användare vill vi kunna erbjuda bättre produkter, anpassat innehåll, annonser och erbjudanden. På Bonnier News Tech anpassar vi organisation, metoder och verktyg utifrån behov och kan därför erbjuda en miljö där agila och autonoma team är en självklarhet.

Det nya Bonnier Audience-teamet har som uppdrag att utveckla ett verktyg som som gör det möjligt för vår verksamheten att få ut insikter och värde utifrån vårt breda data. Teamet kommer samarbeta nära våra data engineers, analytics engineers och data scientists för att skapa ett verktyg. Detta verktyg kommer bli en central del i vårt ekosystem och verktyget kommer även luta sig mot vår moderna dataplattform som är baserad på Google Cloud Platforms olika tjänster.

Vem är du?

Vi söker efter engagerade och gärna medieintresserade backend-, frontend- och fullstackutvecklare med kännedom om värdeskapande utvecklingsmetodik. Du tycker om att ta ansvar tillsammans med ditt team då du som utvecklare kommer att få vara med och sätta arkitektur och design för verktygets hela stack. För att passa i den här rollen så har du god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra i och kring det egna teamet. Vi tror också att du tycker att det skulle vara riktigt roligt att vara med och bygga upp ett centralt verktyg från grunden och att på så sätt vara en viktig del i verksamhetens arbete mot ambitiösa utvecklingsmål!

För att klara uppdraget, tror vi att du har några års arbete bakom dig som utvecklare och är bekväm att röra dig mellan olika utvecklingsspråk om det behövs. Verktyget som teamet ska bygga kommer att ligga på Google Cloud Platform. Du har erfarenhet av roller som kräver initiativförmåga och ansvar. Framförallt så är du intresserad av att sätta dig in i den här verksamhetens behov och förutsättningar och arbeta kreativt för att svara upp mot dem.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Placeringsort skulle kunna vara Stockholm, Sundsvall eller Malmö, dvs att du har möjlighet att ta dig till något av de kontoren regelbundet.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digital transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen Lifestyle utveckling
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen Lifestyle utveckling
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen Lifestyle utveckling
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen Lifestyle utveckling
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +2 till Stockholm +2 till
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej