Inaktiv platsannons

Service Manager Mill Systems i Gävle

Om tjänsten

Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager Mill Systems till BillerudKorsnäs!

 

Som Service Manager Mill Systems ansvarar du för förvaltning av ett eller flera områden inom produktionsnära IT, bland annat OEE/TAK. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsprojekt. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse!

 

Dina huvudsakliga uppgifter:

Du kan vara placerad på något av våra produktionsenheter i Sverige (Gävle, Skärblacka, Frövi, Karlsborg eller Gruvön). Du kommer att ingå i ett ambitiöst team och rapportera till IT Manager Mill Systems.

För att lyckas i rollen är du en analytisk person med förmåga att kommunicera och förstå verksamhetens behov. Du är organiserad med god dokumentationskunskap. Du har en helhetssyn på IT lösningar och vill vara en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.


Varför oss?  

Om du vill veta mer om rollen, kontakta rekryterande chef Stefan Anderson på Stefan.Bo.Andersson@billerudkorsnas.com eller Talent Acquisition Partner, Angelica Louropoulos på angelica.louropoulos@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-01. Urval sker löpande! 


BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej