Inaktiv platsannons

FU-inspektör/ Smörjare Gävle bruk

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

 

Vi söker nu en FU- inspektör/ Smörjare som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?


Vi söker dig som trivs med varierande och självgående arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll. Du blir en del av grupp som tillsammans tar ansvar för det förebyggande underhållet inom hela Gävle produktion med fokus på avancerad tillståndskontroll samt smörjning och förbättringsarbete. 
Detta arbete är en kollektivtjänst på dagtid med möjlighet till flextid. Det finns möjligheter till vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper.

 

Rollen innebär ett självständigt ansvar för ditt processområde där du ingår i ett team som har hela Gävle bruk som arbetsområde. Ditt dagliga arbete innebär flera kontaktytor där du kommer att utföra tillståndskontroll, smörjning av maskinutrustning, vibrationsmätningar med analys av resultat, utveckling av det förebyggande underhållet samt bidra till ständiga förbättringar. Tjänsten innebär att arbeta löpande med driftsäkerhetshöjande åtgärder samt medverka i projekt och idrifttagning av ny utrustning. Rollen förutsätter ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift där ni tillsammans jobbar för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.

 

Vi tror att du har grundläggande teknisk utbildning och flera års erfarenhet av förebyggande underhåll. Kanske är du idag en duktig yrkesutövare som vill ta nästa steg i din utveckling?


Med fördel har du en bakgrund som mekaniker, smörjare eller vibrationstekniker. Alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.

 

Rollen förutsätter att du som person är serviceinriktad med en förmåga att samarbeta med andra för att hitta lösningar. Vi värdesätter flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ. Eftersom vi har stor fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du värdesätta vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag.


Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team i ett framtidsinriktat företag.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Niklas Pettersson på tfn 026-15 10 21. 

 

Välkommen med din ansökan senast den 1/5 2022. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då löpande urval kan komma att bli aktuellt. 

 

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej