Inaktiv platsannons

Säljare till konceptet "Urban Deli på väg" i Stockholm

... Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap...

Om tjänsten

Beskrivning

Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra gäster ska alltid känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik och medarbetare.

 

Nu söker vi en Säljare till konceptet "Urban Deli på väg" vill du bli en del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra att hänga på – mat ska vara gott för planet, kropp och själ! 

 

Konceptet Urban Deli på väg växte fram under pandemin. Eftersom fler höll sig hemma fick vi idéen att åka ut med våra kocklagade måltidslösningar till våra gäster och kunder. Detta har varit väldigt uppskattat och framgångsrikt. Därför vill vi nu ta konceptet till nästa nivå och söker dig som vill vara med på denna resa!

Det här får du göra

I denna tjänst kommer du åka runt med vårt senaste erbjudande, "Urban Deli på väg". Med det menas att du åker runt med våra nya UD på väg- bilar till olika platser runt om i Stockholm och erbjuder kunden luncher/middagar. Kundmötet blir otroligt viktigt för att skapa förtroende och en relation till kunden. Eftersom det är ett nytt koncept har du möjligheterna att vara med och påverka, förbättra och driva utvecklingen framåt.

 

Bilarna kommer rulla hela dagarna/kvällarna/helger så arbetstiden kommer vara blandat. Tjänstens omfattning är heltid/deltid.

Vi söker dig som
  • Har ett stort intresse för kundmötet, sälj och mat
  • Kan arbeta självständigt utefter en tydlig målbild/schema
  • Kan kommunicera flytande i svenska
  • Har körkort
  • Det är en fördel om du jobbat i serviceyrken tidigare, men ingen erfarenhet krävs för rollen


För att lyckas i rollen bör du även:

  • Vara kvalitetsmedveten, noggrann, social och nyfiken
  • Ha förmågan att samarbeta med övriga avdelning och personal
  • Vilja ge våra kunder bästa tänkbara service och enkelt kunna bygga kundrelationer
  • Vara punktlig och ansvarstagande


Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-06-01. Vi tar endast emot ansökningar via följande länk: 

 

Varför du kommer att gilla oss 
Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter! 

Om Urban Deli
Urban Deli ingår i Axfoodkoncernen. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden.
Inom Axfood tror vi på att allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar´n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inlöp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem.
 

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb