Inaktiv platsannons

Livereportrar och webbredaktörer till Dagens Nyheter i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Jobba på Sveriges ledande dagstidning i sommar. Vi fokuserar på politik och de stora samhällsfrågorna, som klimatet, klyftorna i samhället, den tekniska revolutionen och vardagens val och villkor.

Dagens Nyheters redaktion i Stockholm söker sommarvikarier:

• Webbredaktörer
• Livereportrar

Vi söker dig med erfarenhet av att ha jobbat som webbredaktör eller livereporter på en nyhetsredaktion.
Din ansökan ska innehålla personligt brev, cv och referenser - skicka endast filer i pdf-format. Ange också vilka program du behärskar (exempelvis InDesign, Premier Pro etc).

DN eftersträvar att kunna skildra och granska hela samhället med vår journalistik. Vi kommer särskilt att beakta kompetenser som språkkunskaper som i dag behövs på redaktionen: finska, ryska, ukrainska, polska, somaliska, persiska/dari, kinesiska, kurdiska, turkiska, samiska, meänkieli och romani.

Dagens Nyheter är Sveriges ledande dagstidning. Våra satsningar på mer kvalitetsjournalistik lockar allt fler läsare och prenumeranter. Den starka tillväxten de senaste åren har gjort det möjligt för oss att förstärka redaktionen på en rad viktiga områden och flera orter i Sverige.

Rekryteringen av sommarvikarier till Dagens Nyheter hanteras av Marieberg Media.

Intervjuer sker löpande.

Frågor om jobben?

Jonas Relesjö

Kvalifikationer

Vi har inga formella krav på kvalifikationer, men du bör i allmänhet ha eftergymnasial journalistutbildning och flerårig erfarenhet av redaktionellt arbete, med goda referenser, för att komma ifråga för sommarjobben på Dagens Nyheter.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej