Inaktiv platsannons

Träarbetare i Växjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare

Sökes till Växjö

Välkommen till oss på bygg sydost! Vi består av fem arbetsgrupper i Kalmar, Kronoberg, Jönköping, Linköping samt Norrköping. Vi jobbar mot fyra strategiska mål inom Peab: nöjdaste kunderna i branschen, bästa arbetsplatsen i branschen, mest lönsamma företaget i branschen och ledande inom samhällsansvar i branschen. Dessa tillsammans med våra fyra samverkande affärsområden, vår mission, affärsidé och kärnvärden bildar plattformen för vårt arbete tillsammans och är det som leder oss framåt. Nu behöver Peab Kronoberg förstärka teamet med träarbetare i pågående och kommande projekt framåt. Är du den vi söker? 

Vad ingår i arbetet?

Som medarbetare hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

  • nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt större ombyggnationer
  • stomresning
  • montage av takstolar
  • svallning och takbeläggning
  • montage av dörrar-, fönster-, köks- och skåpsinredning

Vi söker dig som: 

  • har yrkesbevis
  • har B-körkort
  • har erfarenhet inom byggbranschen

För att du ska trivas hos oss krävs att du är engagerad, värdesätter kvalité samt rationella produktionsmetoder.

Vi tror även att du är driven och självständig samtidigt som du bidrar till lagets framgång. Vidare ser vi gärna att du kan planera ditt arbete, tycker om problemlösning och känner eget ansvar även i det stora. Du har förmåga att förstå och se hur du bidrar till helheten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, kontakta HR Generalist Julia Sandberg - julia.sandberg@peab.se

Sista ansökningsdag 2022-05-31

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)