Inaktiv platsannons

Logistäd till Vildmarkshotellet i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Tycker du om när det blir skinande rent? Då är tjänsten som logistäd något för dig!

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett skinande rent hotell. I denna roll fyller du därför en mycket viktig funktion! Till denna tjänst söker vi dig som är självgående, initiativtagande samt gillar ordning och struktur. Vidare är du noggrann i ditt arbete, du har ett öga för detaljer och har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. För tjänsten är du minst 18 år fyllda och du kan kommunicera på svenska.

Logistäd på Vildmarkshotellet (dagtid):

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande hotell. I rollen arbetar du dagtid, dina arbetsuppgifter består framför allt av städning av våra hotellrum och korridorer. När du rör dig runt på hotellet träffar du många av våra gäster och vi söker därför dig som trivs i gästmötet och gärna hjälper till och svarar på frågor. Arbetstempot är stundtals mycket högt då många hotellrum ska städas under en kort tidsperiod och det är därför viktigt att du är stresstålig. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där tunga lyft förekommer och det är således viktigt att du har god fysik. Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande.

Logistäd på Vildmarkshotellet (nattarbete):

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande hotell. I rollen som lokalvårdare (natt) arbetar du på natten. Dina arbetsuppgifter består antingen av städning av våra två restauranger, allmänna toaletter, trapphus, lobbyn och lekrum eller städning av hotellets badområde, detta innefattar skurning med maskin av pooler, fönster, duschar med mera.

Arbetet är många gånger fysiskt krävande och det är därför viktigt att du har god fysik. Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande. Arbetstiden för förlagd till natten mellan kl 22-06, vissa nätter kl 21-07. För denna roll rekommenderar vi att du har körkort och bil då bussförbindelserna inte alltid passar med arbetstiderna. 

Mer om tjänsten

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till oktober med varierande sysselsättningsgrad. Vi kan eventuellt behöva personal tidigare. Logisäd natt innebär arbete på natten, fördelat över veckans alla dagar vilket innebär att du även vissa helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Kolmården har inte möjlighet att erbjuda några personalboenden, därför är det viktigt att du som söker har boende i närheten av/på pendlingsavstånd till parken så du lätt kan ta dig till och från jobbet.

Varför ska du jobba med just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag och samtidigt få vänner för livet- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få en helt oförglömlig sommar, det kan vi lova.

Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag på www.magisksommar.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb