Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till Skara Sommarland i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gästens resa till några av Sveriges främsta besöksmål börjar många gånger med en kontakt med oss på Nöjesbokningen. Här ger vi våra gäster absolut bästa möjliga service och information så att de väl på plats kan få en oförglömlig upplevelse. Arbetet på Nöjesbokningen innebär att boka in upplevelser, besvara telefonsamtal, mail och meddelanden via sociala medier, ge support till gäster som behöver hjälp och informera om Parks and Resorts produkter och utbud.

Vem söker vi?

Till den här rollen söker vi dig som brinner för service, har mycket god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet även då arbetstempot är högt. Vidare är du flexibel och kan arbeta självständigt i ett öppet kontorslandskap. Du som söker har gärna tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och för att trivas i rollen är det också mycket meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom bokningssystem som exempelvis HotSoft, Comers och Caspeco. Du behärskar och känner dig bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har även goda datakunskaper då vi dagligen arbetar i många olika typer av system. I tjänsten sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer om tjänsten

Du är placerad på Skara Sommarland och arbetar med produkter och utbud från flera av våra parker: Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuviksparken och Destination Kolmården. Tjänsten är en säsongsanställning med start så snart som möjligt. Tjänsternas varaktighet pågår mellan april till augusti med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten innefattar arbete på dagar, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt vårt kollektivavtal. Under sommarmånaderna när många andra är lediga har vi som mest att göra, därför behöver du kunna och vilja arbeta under dessa månader. Utbildning samt introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start. 

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, , ej via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb