Inaktiv platsannons

Diskare och köksbiträden i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, vänner och 5-kampare som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. 

Nu söker vi diskare och köksbiträden som vill vara med och skapa härliga matupplevelser för alla våra gäster. Till alla dessa roller söker vi dig som är bekväm med svenska och/eller engelska. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer om rollerna:

Diskare

I rollen som diskare är du en viktig funktion i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektiva sätt ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Till denna roll söker vi dig som tidigare har arbetat som diskare. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt tungt. Du är minst 18 år fyllda.

Köksbiträde

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som köksbiträde söker vi dig med stort intresse för mat och dryck. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Tjänsterna är en säsongsanställning som sträcker sig från april till början av oktober, med chans till förlängning. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Vi erbjuder inga personalboende till våra medarbetare, du som söker behöver därför ha boende så att du kan ta dig till och från parken.

Sista ansökningsdatum är 31 mars, men tjänsterna tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb