Inaktiv platsannons

Biträdande uppdragsledare för multidisciplinära infrastrukturprojekt till Sweco i Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till framtidens infrastruktursatsningar? Missa då inte tillfället att komma till oss på Stora Projekt Nord/Mitt på Sweco, för att vara med och skapa framtidens infrastruktur inom järnväg och väg! På Sweco skapar vi morgondagens samhälle – tillsammans.

Som biträdande uppdragsledare hos oss får du en viktig roll i vår organisation och bidrar i projekt som du driver tillsammans med ditt uppdragsteam.

Varför jobba hos oss?

Sveriges regering investerar 800 miljarder på väg och järnvägsstrukturen kommande 10 åren. Vi ser ett stort rekryteringsbehov och erbjuder dig att komma till en trygg och väletablerad arbetsgivare med Nordens bredaste kunskapsbas inom väg, järnväg, spårväg och tunnelbana.

Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering till drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. I vår verksamhet projektleder våra erfarna uppdragsledare bl.a. Västlänken, nya höghastighetsbanor Hässleholm – Lund, ombyggnation på Stockholm Central, Getingmidjan, Sveriges första höghastighetsbana Ostlänken, Gävle central-Gävle Västra samt delar Norrbotniabanan.

Sweco erbjuder en flexibel och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till både teknisk och personlig utveckling. Som uppdragsledare hos oss får du möjlighet att leda kompetenta och entusiastiska medarbetare samt göra goda affärer. Sweco erbjuder en bred kunskapsbas med många kompetenta medarbetare och kollegor inom en stor mängd teknikområden. Vi är stolta över att ha så mycket kompetens samlat under ett och samma tak.

Din framtida roll
Som biträdande uppdragsledare på Stora Projekt får du möjlighet att arbeta i stora multidisciplinära infrastrukturprojekt med involverade från olika teknikslag. Du blir en del av projekten från anbudsfasen, genom hela projektet till avslut med ditt uppdragsteam. Till din hjälp har du uppdragsledare, teknikansvariga och många fler uppdragsresurser.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av infrastrukturprojekt. Du har en stark drivkraft och vi tror att du vill fortsätta utvecklas i rollen som uppdragsledare. Du är van att samarbeta och tycker om att entusiasmera och leda medarbetare i uppdragsorganisationen. Det är även viktigt att du har förmågan att effektivt delegera ansvar, och förstår vikten av god kommunikation i både interna och externa relationer. I övrigt delar du våra värderingar om hållbarhet, öppenhet och utveckling.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har ett intresse för affärer, vill bidra med kundnytta och tycker om att jobba i team. Vi ser att du har minst 3–5 års arbetslivserfarenhet inom infrastruktursektorn, och det är meriterande om du har haft en ledande roll i projekt.

En god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för rollen.

Placering
Vi söker en biträdande uppdragsledare till vår region Nord/Mitt. Här finns vi på ett flertal orter och du har möjlighet till placering på våra kontor i Borlänge, Falun, Gävle, Härnösand, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Skellefteå, Luleå eller Umeå.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej