Konstruktör och Uppdragsledare inom VVS till Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du hjälpa våra kunder med energidesign för att uppnå bra inomhusklimat med energieffektiva och hållbara system? Är du intresserad av att arbeta i projektens alla faser från tidiga skeden med förstudier och analyser till beräkningar och detaljprojektering? Swecos installationskonsulter söker nu dig som är uppdragsledare/konstruktör inom VVS  

Varför jobba hos oss?

I våra VVS- och energigrupper får du jobba tillsammans med 20 mycket kompetenta specialister, uppdragsledare och konstruktörer som tillsammans jobbar tätt med våra kunder.

Hos oss får du arbeta i spännande och utvecklande projekt av olika storlek. Grupperna i Gävle har en bred kompetens inom sjukhus, industrier, kontor, bostäder m.m. Vi har förmånen att arbeta tillsammans med andra projekteringsdiscipliner inom kontoret vilket ger korta och snabba beslutsvägar och ett härligt driv i projekten. Vi erbjuder en arbetsplats i centrala Gävle. Grupperna består av en härlig mix av medarbetare som drivs av att förändra och utvecklas tillsammans där teamwork är nyckeln till framgång.    

Möjligheterna till vidareutveckling på Sweco är stora och beroende på din bakgrund ser vi gärna en utveckling mot tjänster som uppdragsledare alternativt teknisk specialist. Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som ingenjör inom VVS kommer du exempelvis att:

  • arbeta med projektering, utredningar och förstudier
  • delta i uppdrag med ansvar för tid, kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakt
  • delta i stora uppdrag tillsammans med kollegor inom andra discipliner
  • utveckla kundrelationer och sälja in egna uppdrag

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller universitetsexamen som VVS- eller energiingenjör eller annan relevant teknisk utbildning.
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från VVS-projektering, leda projektering, utredningar eller arbete med byggledning inom VVS
  • Har goda kunskaper inom MagiCAD för AutoCad eller Revit och Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen