Inaktiv platsannons

Produktionsledare Bildhantering i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Till marknadskommunikation inom affärsområde Egna märkesvaror (EMV) söker vi nu en produktionsledare för bildhantering. Som produktionsledare bildhantering ansvarar du för att löpande leverera marknadsbilder och marknadstexter till samtliga Egna märkesvaror. Våra gemensamma kärnvärden ”vi utmanar”, ”vi har koll”, ”butiken är vår scen” och ”vi är starkare tillsammans” skapar ett härligt arbetsklimat inom Dagab och Axfood.

 

Är du en driven och kreativ person som är i början av din karriär eller har några års erfarenhet inom liknande arbete? Ta chansen och sök nu!

Det här får du göra

Ansvara och produktionsleda bildprocessen från beställning till leverans av produktbilder till gemensam bildbank. Se till att vi har uppdaterade produktbilder online och delvis ansvara för att vi har uppdaterade bilder på egna kanaler och hemsidor. Skriva säljande marknadstexter till samtliga Egna märkesvaror och agera huvudkontakt till extern leverantör för framtagning av bilder. Du kommer ha många kontaktytor internt och samarbeta med flera avdelningar inom Dagab, bland annat med inköp.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har viss erfarenhet av att jobba med administrativa produktioner och/eller viss erfarenhet av produktionsledning. Eftergymnasial utbildning inom marknad eller kommunikation är meriterande, men viktigast av allt är att du gillar koordinering och struktur. I rollen ställs det krav på att du är självgående, kvalitetsmedveten, har en hög administrativ förmåga samt ett öga för detaljer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom text och copywriting, men inget krav. Då rollen innebär att du har många kontaktytor ser vi gärna att du är social, serviceinriktad och kommunikativ samt uppvisar god samarbetsförmåga. Marknadskommunikation är en avdelning som jobbar med många olika parallella projekt. Vi är nyfikna, utmanande och kreativa som älskar att jobba med mat och våra Egna varumärken, så vi ser gärna att du är likasinnad och delar vårt intresse.  

 

Vi välkomnar dig som vill vara en del av våra framgångsrika Egna märkesvaror genom att driva vår process för bildhantering, en viktig funktion inom Dagab. Här kommer du att trivas om du gillar mat, omringas av härliga kollegor och är vass på koordinering. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Stockholm, Torsplan. 

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb