Inaktiv platsannons

Team manager till Di-gruppen Utveckling i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Drivs du av att coacha människor att nå sina mål och utvecklas? Gillar du att bygga starka team och bidra till en god kultur i agil miljö? Vill du jobba med produkter som Dagens industri, Resumé, Aktuell Hållbarhet och Dagens Medicin? Då är vi rätt match för varandra.

Om oss

Di-gruppen Utveckling står för produktutvecklingen av några av Sveriges starkaste och viktigaste sajter och appar inom näringsliv, finans, ekonomi, startups, hållbarhet, kommunikation med mera. Hos oss jobbar du med med produkter och varumärken som Dagens industri, Privata Affärer, Resumé och Aktuell Hållbarhet.

Vi är cirka 35 personer på avdelningen som består av produktägare, utvecklare, UX:are, designers och analytiker. Vi jobbar i tvärfunktionella och självorganiserade team i tätt samarbete tillsammans med redaktion, läsarintäkter och sälj för att skapa de bästa produkterna för våra användare. I teamen ansvarar vi för att våra produkter är stabila och optimerade för att leverera journalistik och tjänster till en engagerad och medveten publik.

Om rollen:

Rollen som Team Manager innebär personalansvar för utvecklare, UX-designers, designers och SEO-specialister där ditt fokus ligger på att stötta och coacha dina medarbetare att växa i sin roll och som människa. Du kommer också jobba nära våra produktägare och coachar teamen i deras kontinuerliga förbättringsarbete och agila processer.

Samarbete är a och o och du kommer jobba tätt tillsammans med vår andra Team Manager där ni också ansvarar för rekrytering och att bemanna avdelningen med rätt människor och kompetens för att accelerera vår utveckling framåt.

Du kommer tillhöra avdelningens ledningsgrupp och vara delaktig i att driva strategiskt viktiga frågor. Som Team Manager får du också stort spelrum att engagera dig i olika projekt – du kommer också vara en nyckelperson i hur vi utvecklar såväl samarbetet med våra stakeholders som vår kultur på avdelningen.

Vi letar efter dig som har:

 • Erfarenhet av personalansvar och ser dig själv som en lyhörd och ödmjuk ledare som har medarbetaren i fokus

 • Erfarenhet av agilt ledarskap och att bygga starka och självständiga team

 • En vilja att stötta teamen och agera som deras bollplank

 • Ett intresse för rekrytering och ser detta som ett utmärkt tillfälle att driva avdelningens mångfaldsarbete

 • Ett tekniskt intresse och har tidigare jobbat som UX-designer, utvecklare eller produktägare

Vem är du?

Du är en lugn och prestigelös person som trivs med att lyckas genom andra. Du tycker om att utveckla och coacha andra människor och du tycker det är viktigt med en öppen och inkluderande arbetsplats och vill gärna bidra till det. Du är duktig på processer och har många egna idéer om hur man utvecklar en organisation och individer. Vi ser gärna att du själv har ett intresse för ekonomi, finans och samhällsbyggande funktioner och sektorer som vi bevakar inom Di-gruppen. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor på Gjörwellsgatan 30 i centrala Stockholm. Vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt där du kommer dela din tid på kontoret och hemifrån på det sätt som passar dig, ditt arbetssätt och de uppgifter du har för handen bäst.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej