Inaktiv platsannons

Teknisk affärsutvecklare till Bonnier News Sales i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi är mitt i en digital resa där vi arbetar med att göra vår journalistik än mer tillgänglig för ännu fler personer genom digitala kanaler, digitala affärsmodeller och smart användande av data. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen, når vi hela tiden längre.

Just nu söker vi på Bonnier News en Teknisk Affärsutvecklare med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av affärsutveckling, omvärldsbevakning och förnyelseprocesser? Då kan det vara dig vi letar efter!

Om oss

Vi tar aktivt ansvar för den värld vi lever i och verkar för att bidra till ett mer hållbart samhälle – ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Vår affärsidé är att dra nytta av de fantastiska tillgångar vi har: varumärken inom nyheter och livsstil, både på riksnivå och lokalt, passionerade medarbetare, innehåll och produkter, engagemanget från läsare och kunder, kompetens inom organisationen i allt från försäljning, till journalistik och utveckling. Nyckeln till framgång är vår förmåga att koppla ihop dessa kompetenser för att skapa mervärde, både till läsare och annonsörer på nya och innovativa sätt.

Våra medarbetare stimuleras och inspireras av att tillhöra mediesveriges starkaste varumärken med världsledande produkter. Vår kultur präglas av engagemang, integritet, transparens och affärsmässighet. Vi som jobbar här vill nå och beröra människor, och när vi bygger Sveriges största mediehus är var och en av oss med och påverkar.

Vad går jobbet som Teknisk affärsutvecklare ut på?

I den här rollen kommer du i första hand att aktivt arbeta tätt tillsammans med utvecklingsavdelning, säljare och redaktion gällande affärsutveckling av vår digitala affär. Du kommer också att bidra med metodik och arbetssätt för att stärka vårt varumärke och driva bolaget framåt. Du utvecklar attraktiva och affärsmässiga erbjudanden mot marknaden med sikte på intäktsgenererande mål.

I jobbet ingår till exempel att

  • Proaktivt hitta affärslösningar och rekommendationer

  • Projektleda kommersiella projekt

  • Korsfunktionellt arbeta med kollegor inom affärsutveckling

  • Omvärldsbevaka och säkerställa vår position på marknaden

  • Utvärdera externa leverantörer och göra riskanalyser

Kvalifikationer

Som Teknisk Affärsutvecklare är det viktigt att du som person är social och driven. Vi ser att du är en relationsbyggare som har god förmåga att kommunicera med flera typer av människor och funktioner inom bolaget. Vi värderar personliga egenskaper högt och hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss.

Formella krav:

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom medieteknik, marknadsföring, utveckling eller motsvarande

  • Teknisk förståelse

  • Digital mediekunskap och förståelse för marknadsutvecklingen

  • Flytande svenska i tal och skrift

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Avdelningen består idag av 50 härliga medarbetare och du rapporterar till Chef för teknisk affärsutveckling. tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm. Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej