Inaktiv platsannons

Träarbetare i Gävle

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare

Sökes till Gävle

Bor du i närheten av Gävle och vill arbeta med köksmontering, försäkringsskador och om- och tillbyggnation? Vi på Peab Bygggservice behöver nu utöka vårt team med ytterligare en träarbetare som alltid har kundens perspektiv i åtanke i ditt arbete och dina beslut. Låter det som ett jobb för dig? Vänta inte med din ansökan!

Vad ingår i arbetet?

Som träarbetare hos oss kommer du att arbeta med köksmontering, försäkringsskador och om- och tillbyggnation. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att utföra åtgärder vid vattenskador samt ha kontakt med kunder, beställare och underentreprenörer. Därutöver kommer du att utföra varierande uppgifter inom snickeri.

Vi söker dig som

- har yrkesbevis
- har erfarenhet av arbete som snickare eller träarbetare och byggservice
- har B-körkort
- förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Rollen som träarbetare kräver att du är professionell och kundfokuserad i ditt arbete. Det är viktigt att du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Vidare är du en självständig person som driver på för att föra det dagliga arbetet framåt. Du har inställningen att allt går att lösa.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete.

personer:

Platschef Roberth Wärnberg (roberth.warnberg@peab.se)

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-31

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)