Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till Kolmården i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Resan till några av Sveriges främsta besöksmål börjar många gånger med en kontakt med oss på Nöjesbokningen. Här ger vi våra gäster absolut bästa möjliga service och information så att de väl på plats kan få en oförglömlig upplevelse. Arbetet på Nöjesbokningen innebär att besvara telefonsamtal, mail och meddelanden via sociala medier, boka in upplevelser, ge support till gäster som behöver hjälp och informera om Parks and Resorts produkter och utbud.  

Vem söker vi? 

Till den här rollen krävs inga förkunskaper inom kundtjänst eller support - du får en gedigen utbildning när du börjar tjänsten hos oss. Vi söker dig som trivs med att tala i telefon då merparten av våra gästmöten sker över telefon. Du vill ge varje gäst den bästa möjliga servicen. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet även då arbetstempot är högt. Vidare är du flexibel och kan arbeta självständigt i ett öppet kontorslandskap. Du känner dig bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Dessutom har du goda datorkunskaper då vi dagligen arbetar i många olika typer av system. För att söka tjänsten behöver du fylla minst 18 år under säsongen 2024. 

Mer om tjänsterna 

Du är placerad på Kolmårdens Djurpark men arbetar med produkter och utbud från flera av våra parker: Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuviksparken och Kolmården. Tjänsterna är säsongsanställningar och har olika startdatum från februari och framåt. Intervjuer planeras från januari och framåt. Våra tjänster pågår över sommarmånaderna med mycket goda möjligheter till förlängning. De innefattar arbete på dagar, kvällar samt helger. Under sommarmånaderna när många andra är lediga har vi som mest att göra, därför skall du kunna och vilja arbeta under dessa månader. Lön tillämpas enligt vårt kollektivavtal Gröna Riksen mellan HRF och Visita. Vi använder oss av arbetsprov under vår rekryteringsprocess där du kommer att få besvara fiktiva ärenden för att gå vidare i processen. Pluggar du just nu? Det är många som kombinerar studier med att arbeta hos oss!  

Varför ska du söka till just oss? 

Kolmårdens Djurpark är en unik arbetsplats med fantastiska kollegor och närhet till världens alla djur precis runt hörnet. Ett par minuters promenad från kontoret har vi Europas bästa berg- och dalbana i trä. Varför inte avsluta din arbetsdag med ett åk? Din arbetsplats blir i våra öppna och nyrenoverade lokaler i djurparken. Arbetet passar även bra för dig som inte har egen bil då kollektivtrafiken stannar precis utanför vår entré. Hos oss ges du förutsättningar till utveckling genom våra serviceutbildningar och många medarbetare utvecklas ledare genom vårt ledarskapsprogram. För dig som trivs finns också stora möjligheter till längre säsonger och möjlighet att återkomma till oss under flera säsonger. På Nöjesbokningen bokar du upplevelser för våra gäster att se fram emot och längta tillbaka till – du bidrar till att skapa fantastiska minnen. 

Sista ansökningsdag är 16 februari 2024 men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se , ej via e-post. I denna rekryteringsprocess har vi noga valt rekryteringskanaler och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb