Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare extra/kväll/helger i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gästens resa till några av Sveriges främsta besöksmål börjar många gånger med en kontakt med oss på Nöjesbokningen. Här ger vi våra gäster absolut bästa möjliga service och information så att de väl på plats kan få en oförglömlig upplevelse. Arbetet på Nöjesbokningen innebär att boka in upplevelser, besvara telefonsamtal, mail och meddelanden via sociala medier, ge support till gäster som behöver hjälp och informera om Parks and Resorts produkter och utbud.

Vem söker vi?

Till den här rollen söker vi dig som brinner för service, har mycket god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet även då arbetstempot är högt. Vidare är du flexibel och kan arbeta självständigt i ett öppet kontorslandskap. Du som söker har gärna tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter men det är inget krav, du får en gedigen utbildning på plats. Du behärskar och känner dig bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har även goda datakunskaper då vi dagligen arbetar i många olika typer av system som exempelvis HotSoft, Comers och Caspeco. I tjänsten sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer om tjänsten

Du är placerad på Kolmården och arbetar med produkter och utbud från en eller flera av våra parker: Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuviksparken och Destination Kolmården. Tjänsten är en säsongsanställning med start omgående. Tjänsternas varaktighet pågår mellan maj till augusti med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten innefattar arbete extra under kvällar samt helger och kan med fördel kombineras med annan sysselsättning. Lön tillämpas enligt vårt kollektivavtal Gröna Riksen. Under sommarmånaderna när många andra är lediga har vi som mest att göra, därför behöver du kunna och vilja arbeta under dessa månader.

Varför ska du söka till just oss?

Kolmårdens Djurpark är en unik arbetsplats med fantastiska kollegor och närhet till världens alla djur precis runt hörnet. Ett par minuters promenad från kontoret har vi Europas bästa berg- och dalbana i trä. Varför inte avsluta din arbetsdag med ett åk? Detta är en av alla möjligheter som ingår i anställningen hos oss. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi stort fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off och mycket annat kul! Hos oss ges du förutsättningar till utveckling genom våra serviceutbildningar och många medarbetare utvecklas ledare genom vårt ledarskapsprogram. För dig som trivs finns också stora möjligheter till längre säsonger och möjlighet att återkomma till oss under flera säsonger.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se , ej via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb