Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Ica Kvantum Svedala

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Carolina berättar:

Välkommen till vårt apotek i Hjärtat av Svedala! Vårt apotek ligger i en välbesökt Ica Kvantum-butik ett stenkast från Svedala station. Från Malmö går det snabbt att ta sig till jobbet med bil, tåg eller buss. Kör du bil parkerar du gratis på Kvantums parkering. 

För mig som chef, är det viktigt att du är positiv, flexibel och att du kan arbeta både självständigt och som en del av teamet. Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter att att ge dem den allra bästa kundupplevelsen!

Vi har många lojala stamkunder som uppskattar vårt apotek och den fina servicen vi ger. Vi har öppet alla dagar, 8-20 på vardagar och 9-18 lördag och söndag.

Vi har ett gott samarbete i regionen och i tjänsten ingår det att du ibland lånas ut och hjälper till på våra andra apotek i området.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på deltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att få OB-ersättning i tid.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Svedala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Svedala | Heltidsjobb (förstajobb)