Inaktiv platsannons

Kampanjplanerare till Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Bli en av oss

Kampanjavdelningens uppgift är att bidra till branschens bästa kunderbjudande genom kampanjer i världsklass. Med utgångspunkt i kedjans strategier är butiken scenen och varje detalj är en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?


När en av våra stjärnor i kampanjteamet nu går på föräldraledighet söker vi rätt person att ersätta henne under hennes frånvaro. Vi är ett team om ca 10 personer och vårt kontor ligger centralt i nya Hagastaden i Stockholm.
 

Det här får du göra

Som kampanjplanerare inom Hemköpskedjan är du ansvarig för både Hemköp och Tempos klipp och kampanjer. Ditt uppdrag är att skapa och utveckla affären, identifiera potentialer och omsätta dessa till aktiviteter. Du jobbar för att bygga och utveckla relationer, både inom organisationen och med våra leverantörer. Du kommer driva förhandlingar med leverantörer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra fysiska butiker och vår e-handel.


Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft att göra bra affärer i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper.
 

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som brinner för försäljning och som vill utveckla dina produktkategorier med en stor portion frihet och eget ansvar. Du har ett starkt intresse för analys kopplat till kunddata och hur vi skapar effektiva kampanjer. Du är kreativ, initiativrik och gärna en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana.


För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet inom dagligvaruhandeln alternativt inom leverantörsledet, och har en mycket god förståelse för kampanjprocessen. Du behöver vara van att arbeta i ett högt tempo med högt ställda krav. Utöver det, har du en god kommunikativ förmåga och förhandlingsvana. 


Vi ser helst att du har akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller motsvarande branscherfarenhet. 


Tjänsten är ett vikariat med tillträde så snart som möjligt och till och med augusti 2023.
 


Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb