Inaktiv platsannons

Kökschef i Stockholm

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Till kunds Huvudkontor i Stadshagen söker vi en positiv och engagerad kökschef till vår restaurang

Du blir vårt ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som medarbetare i vårt kök arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter, både högt och lågt. Din uppgift är att se till att restaurangen är en naturlig mötesplats och att skapa en trivsam och väl fungerande miljö för de som besöker oss

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Laga fantastiskt god mat, såväl à la carte som upp till ca 600 hungriga lunchgäster
  • Ansvara för att regler, rutiner och policys följs
  • Ansvara för att egenkontroll HACCP sköts enligt rutiner
  • Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
  • Rapportera till platschef
  • Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet
  • Ansvara för vårt arbete med svinnhantering ”svinnmanagement”
  • Menyplanering
  • Delaktig i den dagliga operativa verksamheten

Uppdraget bedrivs med fokus på att vara en naturlig mötesplats i huset och att leverera en förstklassig mat och service över hela dagen och även vid förekommande kvällsevent.

Kvalifikationer/krav

Vi ser gärna att du har minst 5 års yrkesvana som kökschef eller sous chef varav de senaste 2 åren från välrenommerad konferensanläggning eller motsvarande. Vi ser att du har erfarenhet och vana från såväl stora volymer som fine dining.                                                            Att du är duktig på smaksättning, komposition och planering.                                                                                             

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexo´s vilja att leverera service och mat i världsklass samt delar våra värderingar Serviceanda, Laganda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt ansvarsområde och kunna komma med förslag till förbättringar. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift och ha goda IT-kunskaper. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och att du gillar att jobba med rutiner och processer. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut och flexibilitet är a och o. Vi behöver hela tiden utmana oss själva och ständigt förändra och förbättra.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexos framgång och i att hjälpa oss att nå våra mål såväl kvalitets- som resultatmässigt

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är en tillsvidareanställning. Heltid 40 tim per vecka måndag - fredag dagtid, kvällsarbete kan förekomma. 

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb