Inaktiv platsannons

Senior projektledare (FM) i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Är du en erfaren och strukturerad lagspelare med sinne för affärer och projekt? Brinner du för service och vill arbeta nära verksamhet och kund? Då kan vi vara rätt för varandra!

Som Senior Project Manager hos Sodexo arbetar du med de mest komplexa Facility Management-projekten, allt från uppstarter till strategiska utvecklingsprojekt. Du tillhör ett centralt projektledarteam och samarbetar med verksamhet och kund på högsta strategiska nivå.

Om rollen

Rollen innebär att du är ansvarig för att leda projekt i mål samt att utmana och följa upp hur projekten har bidragit till affärs- och kundnytta. Detta innebär ett övergripande ansvar för uppstarter och stora komplexa projekt inom tjänsterna arbetsplatsservice, måltider och i förekommande fall fastighetsservice. Du kommer också att bidra till strategiskt affärsutvecklingsarbete i anbuds- och i uppstartsfasen. En viktig del i detta arbete är att säkerställa att projekten drivs i mål med högsta effektivitet. Arbetet innebär också att leda drifts-, IT- och affärsstödsfunktionerna för att projekten ska löpa på smidigt, i enighet med Sodexos övergripande huvudprocesser. Vi värderar våra kund- och konsumentrelationer högt, därför är det viktigt att du är delaktig i att utveckla dessa relationer.

Din profil

Arbetet som Senior Project Manager kräver ett strukturerat och affärsmässigt arbetssätt. Du är en utpräglad lagspelare med en god förmåga att uppnå resultat tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är affärsmässig och professionell och drivs av att förstå våra kunders behov och att omsätta dessa i projekt. Som person är du kommunikativ, självgående och handlingskraftig och du har ett naturligt intresse för processer och människor. Vidare förstår du vikten av att följa Sodexos projektprocesser samt planera din tid effektivt. Kanske arbetar du idag som projektledare, managementkonsult, logistiker eller verksamhetsutvecklare. Det är meriterande, men inte ett krav, med erfarenhet inom Facility Management.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande tjänst i ett globalt bolag där utvecklingsmöjligheterna är många. Som projektledare hos Sodexo får du vara med och påverka utfallet för varierande men alla lika spännande affärsmöjligheter och projekt.

Vår arbetsplats är hybrid och ger dig möjlighet att arbeta på distans eller på vårt fantastiska kontor i Arenastaden. Vi har ett förmånspaket bestående av bland annat friskvårdsbidrag, lunchkort samt rabatter och erbjudanden på till exempel hotell. Sodexo uppmuntrar också sina medarbetare att engagera sig i aktiviteter som gynnar samhället varför samtliga medarbetare ges tre dagar per år för volontärarbete. Till exempel kämpar Sodexo sedan många år tillbaka mot hunger och undernäring genom Stop Hunger.

Vi vill ha din ansökan senast 11 september 2022. Välkommen att söka!

Kontaktpersoner

Tania SMELOVA

Head of BIGS

0737461609

Tania.SMELOVA@sodexo.com

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner

Tania SMELOVA

Head of BIGS

0737461609

Tania.SMELOVA@sodexo.com

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5241&rmlang=SE

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb