Inaktiv platsannons

Marknadsförare Di-gruppen Möten & Koncept i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett av Mediesveriges roligaste jobb!

Di-gruppen Möten & Koncept erbjuder varje år spännande möten och event för varumärken som Dagens Media, Resumé, Dagens industri, Dagens Medicin, Aktuell Hållbarhet, Dagens Samhälle, Market och Dagligvarunytt. Vi är totalt 60 personer som jobbar med att skapa Sveriges bästa B2B event.

Vi söker nu två marknadsförare till vårt team!

Med starka varumärken och en stark organisation bakom dig kommer du som marknadsförare arbeta för att få in deltagare till och synliggöra våra spännande event. Låter detta som något för dig?

Om rollen

Som marknadsförare är du en del av marknadsteamet och är ansvarig för ett eller flera varumärken/områden med flera event pågående samtidigt. Du arbetar från start till mål med varje event, från att sätta upp en hemsida för eventet till att få in deltagare. Du tar fram en övergripande kommunikationsplan för varje event i syfte att öka synlighet och konverteringsgrad. Du är även ansvarig för att ta fram content till våra olika kanaler från underlag du får från projektledaren. Vår främsta kanal är e-postutskick i marketing automation systemet Eloqua, men vi använder även andra marknadskanaler som sociala medier, banners och printannonser. I varje event arbetar vi i täta projektgrupper - allt för att skapa Sveriges bästa B2B mötesplatser.

Arbetsuppgifter:

 • Skapa webbsidor för respektive event i Cvent, vår eventplattform

 • Sätta marknadsplan för eventet

 • Skriva och skapa content utifrån olika underlag

 • Skapa e-postutskick med relevant innehåll

 • Koordinerande uppgift mot våra grafiska formgivare

 • Lägga upp kampanjer på sociala medier

 • Uppföljning och analys av våra kampanjer

 • Tänka strategiskt för den övergripande kommunikationen för ditt varumärke

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som marknadsförare hos oss tycker du om när det går fort och du gillar att jobba hands on i flera projekt samtidigt. Du är prestigelös, ansvarstagande, driven och tycker om att arbeta i team. Vi har kommit långt i utvecklingen av vårt marketing automation arbete, vilket betyder att du i rollen som marknadsförare ska gilla att arbeta digitalt och ta dig an nya system. Du ska även vara duktig på att skriva och skapa content som du anpassar efter olika kanaler.

Vi söker dig som har

 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet, meriterande om du arbetet med event

 • Relevant utbildning inom marknadsföring eller motsvarande

 • Vana av att skriva säljande text till olika kanaler

 • Förståelse för datadriven marknadsföring

 • God kunskap om digital kommunikation och vad som driver konvertering

 • God systemvana

Övrig information

Vi söker två marknadsförare. En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och den andra tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med god chans till förlängning. Vi sitter i fina lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm.

Du kommer att tillhöra marknadsteamet som idag består tretton personer, varav sju marknadsförare, två ADs, samt system- och målgruppsspecialister.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej