Inaktiv platsannons

Campaign Manager till Bonnier News i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med digital annonsering i Sveriges ledande mediehus? Trivs du med att arbeta i en central roll med flera kontaktytor och dessutom har ett intresse för teknik och system? Då kan det här vara en tjänst för dig.

Ditt ansvarsområde blir att driva och optimera våra digitala annonskampanjer där du arbetar rådgivande och strävar efter att vara den bästa affärspartnern.

Om rollen:

Du kommer att ingå i AdOperations-teamet och arbeta operativt i våra system för digital leverans. AdOperations ansvarar för hanteringen av kampanjleverans och kommunicerar dagligen med våra annonsörer, leverantörer och mediebyråer kring bl a annonsmaterial, estimat, statistik, felsökning och tekniska annonsrelaterade frågor.

Utöver det fungerar AdOperations som ett dagligt stöd för säljorganisationen. Teamet arbetar med samtliga varumärken inom Bonnier News Sales och har leveransansvar för alla digitala produkter och devices.

Ansvarsområden:

Daglig kommunikation med våra kunder, partners och säljteam i en rådgivande och serviceinriktad roll. Jobba med samtliga digitala produkter och devices inom affärsområdet samt leverera och optimera mot mål och KPI:er inom digital annonsering.

En stor del av arbetet innefattar att jobba operativt i våra system för bokning, material, digital leverans och analys. Även aktivt engagemang och deltagande inom AdOperations för att bidra till Bonnier News Sales mål och strategier.

Är du den vi söker?

Tjänsten passar dig som är relationsskapande i din yrkesroll. För att trivas hos oss är du en teamplayer och värderar samarbete samt trivs i en händelserik miljö med stundtals högt tempo. Du är självgående, lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

Erfarenhet:

 • 1-2 års erfarenhet av digital annonsering, gärna inom AdOperations

 • Ett intresse för teknik och för att arbeta operativt i system

 • Meriterande är kunskaper i Google Marketing Platform, exempelvis Google Ad Manager samt CRM-verktyg

Varför jobba hos oss?

 • Samhällsnytta. Vi erbjuder intressant, informerade och inspirerande journalistik som dagligen når miljontals läsare

 • Omtanke. Vi har en genuin omtanke om varandra, våra kollegor och medarbetare

 • Fokus. Vi har tydliga mål vi jobbar mot, med mycket frihet i våra roller

 • Balans. Vi strävar efter att arbetsbördan är rimlig, och att du får ihop livspusslet

Övrig info:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

AdOperations är idag indelade i tre team med inriktning på olika affärsområden och kundansvar. Vi jobbar med gemensamma leverans- och kampanjprocesser och avlastar och samarbetar med varandra mellan teamen. Du kommer att tillhöra team Agency och rapportera till Lisa Benckert, chef Agency AdOperations.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej