Inaktiv platsannons

Junior Marketing Automation Specialist till Di-gruppen Möten & Koncept i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett av Mediesveriges roligaste jobb!

Di-gruppen Möten & Koncept erbjuder varje år spännande möten och event för varumärken som Dagens Media, Resumé, Dagens industri, Dagens Medicin, Aktuell Hållbarhet, Dagens Samhälle, Market och Dagligvarunytt. Vi är totalt 60 personer som jobbar med att skapa Sveriges bästa B2B event.

Med starka varumärken och en stark organisation bakom dig kommer du som Junior Marketing Automation Specialist arbeta med att driva den digitala marknadsföringen framåt. Låter detta som något för dig?

Om rollen

Som junior Marketing Automation Specialist har du tillsammans med vårt marknadsteam, ett operativt ansvar och på sikt ett strategiskt ansvar för marketing automation arbetet. Detta innebär att stödja övergripande försäljningsmål genom att bygga och upprätthålla konverterande kommunikationsflöden. Dessa flöden byggs i marketing automation systemet Eloqua och består främst av E-postutskick, men även olika sociala medier kanaler. Du kommer att samarbeta med marknadsteamet, säljare, dataresurser och digitala affärsutvecklare för att optimera kommunikationsflöden över tid. Allt för att säkerställa ökad konverteringsgrad.

Arbetsuppgifter

 • Konfigurera, testa, bygga och upprätthålla kampanjflöden för e-postutskick

 • Bygga sammankopplade omnichannel-kampanjer i vårt marketing automation system Eloqua

 • Upprätthålla automatiserade intagskanaler av leads som byggs i Eloqua

 • Hantera rapportering, analys och utfall av kampanjer kontra målsättning

 • Skapa automatiserad rapportering från Eloqua

 • Kontinuerligt utvärdera och föreslå förbättringar

 • Övervaka användningen av verktyget för att säkerställa att best practise följs

 • Analysera performance i nära samarbete med marknad, analys- och data team

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva framgångsrik marknadskommunikation och digital kundbearbetning ur ett multikanal perspektiv. Som person är du tekniskt kunnig, affärsdriven, resultatfokuserad och drivs av att förverkliga idéer genom att gå från strategi till handling. Du har även ett öga för detaljer och är mycket noggrann. Vidare har du en entreprenörsdriven personlighet och trivs i en organisation som snabbt kan byta fokus och inriktning. Vi ser gärna att trivs i en roll som innefattar många bollar i luften och flera samarbeten med andra.

Vi söker dig som har:

 • Utbildning inom marketing automation, digital marknadsföring eller motsvarande

 • Erfarenhet av att skapa och driva marknadsaktiviteter för i första hand B2B-marknaden

 • God analytisk förmåga samt ett öga för detaljer

 • Goda kunskaper i Excel

 • Strukturerad och noggrann i ditt arbete

 • Erfarenhet och förståelse av minst ett par marknadsföringsplattformar som epost-marknadsföring, "social media"-marketing, pay-per-click annonsering, CRM, business intelligence, Google Analytics, Google Tag manager, etc

Meriterande

 • Erfarenhet av Eloqua

 • MA utbildning från Medieinstitutet

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi sitter i fina lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm.

Du kommer att tillhöra Marknadsteamet som idag består elva personer, varav sju marknadsförare, två ADs, samt system- och målgruppsspecialister. Du jobbar i nära samarbete med Josefine Julin som är Marknadschef. Du kommer även jobba nära Patrik Mustelin som är digital affärsutvecklare och arkitekt för flödena av den digitala kommunikationen från Marketing Automation systemet.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Några av våra medarbetare
Anna Corneliusson
UX Designer, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter får jag arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö med fantastiska kollegor och engagerade läsare."
Freja Busby
Utvecklare, Dagens Nyheter
"På Dagens Nyheter känner jag att min kompetens gör nytta för samhället i stort. Här kan man fokusera på att utveckla riktigt bra produkter och samtidigt ha friheten att få testa nya tekniker."
Joakim Holvfe
Utvecklingschef, Di-gruppen
"Kombinationen av publicistik och tech gör att Bonnier News är en arbetsplats där man både utmanas samt bidrar till ett öppnare samhälle."
Karolin Karlsson
Utvecklare, Di-gruppen
"Det är väldigt inspirerande att jobba på en plats där det händer så mycket hela tiden och med en produkt som används av så många dagligen."
Emelie Chamuadee
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker."
Markus Daghall
Utvecklare, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Arbetet är väldigt kreativt och givande, där utmaningarna ibland känns omöjliga, men vi löser alltid allting tillsammans."
Agneta Gustafsson
Team lead, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Att stötta medarbetare i att utvecklas och ta vara på sina styrkor, på en arbetsplats med rum för olikheter, är otroligt givande! Här finns också en uppriktighet och humor som jag verkligen uppskattar"
Rasmus Eklind
UX designer, Expressen & Lifestyle-gruppen
"Jag trivs i läsarintäktsteamet eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech."
Thomas Edvardsson
Systemspecialist, Bonnier News Tech
"Det är otroligt inspirerande att arbeta med den optimerade produktionsmiljö vi har idag. Att varje dag kunna bidra till att så fin journalistik når sina läsare är något jag är väldigt stolt över."
Emil Samuelsson
Produktägare, Bonnier News Tech
"Bonnier News har gett mig möjligheten att utmana mig själv, testa nya saker, och samtidigt att utvecklas som person. Fått göra en otrolig resa från junior utvecklare till produktägare på två år."
Jenny Vesterlund
UX Designer, Bonnier News Local
"Det är väldigt spännande och utmanande att jobba med användarupplevelsen på ett företag som når ut till så många användare varje dag."
Katarina Ellemark
Produktägare, Bonnier News Local
"Bredden på vår verksamhet och våra varumärken ger en genväg till tips och pepp och är perfekt för den som vill hitta nya vägar och hela tiden vässa sin egen yrkeskunskap."
Lena Edman
Telefoniansvarig, Bonnier News IT
"Det är en inkluderande miljö där du blir sedd och får utvecklas som individ, samtidigt som du tillhör en grupp som arbetar med gemensamma mål för verksamheten."
Tekle Mulugeta
IT-specialist, Bonnier News IT
"Det inspirerar mig dagligen att bidra till att journalisterna kan göra sina fantastiska jobb utan tekniska hinder"
Vi har riktigt bra förmåner
 • Vi värnar om det fria ordet

 • Mediesveriges starkaste
 varumärken

 • Vi leder den digitala
 förändringsresan

 • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

 • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

 • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej