Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Sollentuna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Sollentuna

Vi förstärker vårt team med en operativ arbetsledare inom service på vår filial i Sollentuna. Serviceavdelningens primära uppgift är att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella lättare skador, plocka och lasta maskiner och artiklar enligt säljorder samt flytta maskiner till vår centrala verkstad i Jordbro alt. externa verkstäder. 

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan snarast!

Om rollen

Som arbetsledare är ditt ansvar att leda och fördela det dagliga arbetet för våra fyra servicemän på filialen och hjälpa till där det behövs med returer och service samtidigt som du samverkar med övriga segment på filialen för att skapa ett effektivt arbetssätt. Som arbetsledare har du en viktig roll i att hjälpa till att driva vår verksamhet framåt och du behöver vara duktig på att se behovet på samtliga segment; el, rental och trafikanordningar.

Utöver att leda den dagliga verksamheten ansvarar du också för att beställa material till serviceavdelningen och se till att ha ett bra flöde på inkommande och utgående material. I rollen kommer du att arbeta självständigt och få stort ansvar i en omväxlande verksamhet där du också har en hel del kundkontakt.

Debiteringar av reparerade maskiner, inventeringar samt uppföljning av nyckeltal så som verkstadsköer och beläggningstal är också en del av arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för maskiner och service. För att ha bästa möjliga förutsättning att snabbt komma in i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Vi tror att du har förmågan att bygga engagerade team och trivs i en ledande roll.  Som person är du en doer med hög ansvarskänsla samtidigt som du är strukturerad och duktig på att planera arbetsdagarna för teamet.  På Lambertsson går laget före jaget och vi tror på inställningen att alla hjälper till där det behövs och kavlar upp ärmarna när det behövs, då våra arbetsdagar belastningsmässigt kan se väldigt olika ut.

Krav på körkort med minst klass B gäller för tjänsten. Tidigare erfarenheter av maskinservice samt truckkort är meriterande.

Vilka är vi?

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

personer:

Fredrik Jegendahl, filialchef, 0725-33 38 60

Mikael Lagerström, kundcenterchef, 0725-335419

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollentuna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)