Inaktiv platsannons

Laboratorieassistent i Boden

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Laboratorieassistent

Sökes till Boden

Peab Asfalt AB – ett dotterföretag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vår teknikavdelning består av sex ackrediterade laboratorier fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar analyser av vägmaterial, teknisk support, provtagning, produktutveckling m.m. Provning utförs på asfalt, bitumen, ballast, övriga obundna material, samt betong med ett brett utbud av olika testmetoder.

Vill du ta chansen att bli en del av vårt professionella och engagerade team i Boden? 

Om tjänsten

Som laboratorieassistent/laborant utför man labprovningar och analyser inom sitt verksamhetsområde, är behjälplig vid kalibrering av utrustning, samt i fältarbeten. Laboratoriet i Boden servar bolag inom koncernen - Peab Asfalt, Swerock samt Peab Anläggning, men har även ett stort antal externa kunder inom branschen. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juni t.o.m. september alt. oktober.

Kravprofil

Vi söker dig som antingen befinner dig i början av yrkeslivet och vill lära dig yrket från grunden eller dig med tidigare erfarenhet av branschen. Du har fullgjord gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en teknisk utbildning.  Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer. Vi värdesätter ordning och reda. Då det förekommer fältarbete vill vi att du har B-körkort.

Tjänsten är en heltidsanställning och startdatumet bestäms efter överenskommelse. Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vidare upplysningar: Jan Hellström, Laboratoriechef  tfn 0703032468

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Boden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Boden | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)