Inaktiv platsannons

Järnvägsprojektör Bana Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en nyfiken och prestigelös person som trivs med att vara en i laget? Har du förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter? Vi erbjuder nu möjligheten att komma och jobba och utvecklas hos Sveriges ledande järnvägskonsultbolag. Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer och vi söker nu fler kollegor att stärka vårt järnvägsteam med.

Varför jobba hos oss?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av duktiga och erfarna tekniker, specialister och ledare med goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll
Som järnvägsprojektör på Sweco inom gruppen Bana får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning och anbud inom järnvägsteknikerna spår, mark eller kanalisation. Du kommer att arbeta i små och stora uppdrag med nära samarbete med såväl kollegor som våra kunder.

Arbetsuppgifterna som projektör kan omfatta många olika skeden, allt från tidiga utredningar, järnvägsplaner till förfrågningsunderlag/bygghandlingar för att möjliggöra byggnationer av ny järnväg till att slutligen ta fram förvaltningsdata efter att anläggningen är byggd.

Ledarskapet
Ledarskap på Sweco handlar om att engagera och motivera medarbetarna. Med gemensamma mål, tillit och delaktighet skapar vi starka team för att kunna leverera i våra mest komplexa projekt. Vi tror på styrkan i att jobba tillsammans och hjälpa varandra för att nå dit. Du kommer att få en coachande ledare som kräver hög självständighet och eget ansvar från medarbetarna vilket i sin tur skapar utrymme för frihet och balans mellan arbetsliv och fritid. Tillsammans sätter vi dina mål och jobbar för din utveckling.

Vem är du?
Som person är du driven och organiserad med en vilja att lära och utvecklas. Du är noggrann och engagerad i ditt arbete och trivs med att jobba i team. Du ska ha god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift och gilla att jobba i projektform mot uppsatta mål. För att trivas på Sweco, och i gruppen, tror vi att du är nyfiken och lyhörd och trivs med att jobba digitalt. Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och gärna erfarenhet av CAD. Arbetslivserfarenhet från järnvägsbranschen, antingen som projektör eller från entreprenadsidan är särskilt meriterande.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten påbörjas i augusti. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Gruppchef Alexander Bergström, 070-894 86 05 alexander.bergstrom@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej