Inaktiv platsannons

Farmaceut med möjlighet till LMA i FarstaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Därför ska du jobba hos oss, apotekschef Aleksandra ber... Du välkomnas till ett apotek med stora kundströmmar och mycket fart och fläkt. Hos oss finns en extra stor och fin egenvård som medarbetarna vådrar med hjärtat och många...

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, apotekschef Aleksandra berättar

Du välkomnas till ett apotek med stora kundströmmar och mycket fart och fläkt. Hos oss finns en extra stor och fin egenvård som medarbetarna vådrar med hjärtat och många receptkanaler för att ta emot alla receptkunder. Till Farsta är det dessutom väldigt lätt att pendla då det finns både tunnelbana och pendeltågsstation samt parkeringsplatser inom området. På apoteket arbetar 11 medarbetare och öppettiderna är vardagar 9-20, lördag 10-18 och söndag 11-17.

För mig som chef är det en självklarhet att du tycker om ditt jobb och kan jobba både självständigt och i team. Du känner glädje, engagemang och vill ge det lilla extra i kundmötet. Det är viktigt att vi respekterar varandra och ser våra olikheter som en styrka där vi kompletterar varandra. Om du är intresserad av att bli läkemedelsansvarig farmaceut finns möjligheten hos oss. Vi kommer självklart ge dig stöd och erbjuda den utbildning som krävs inom ditt ansvarsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Farsta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Farsta | Heltidsjobb (förstajobb)